Arch Linux rolling release yapıdadır, stabil dağıtım isteyene neden öneriliyor?

Ubuntu gibi dağıtımlar olabilir stabillik isteniyorsa ki Ubuntu'da bile sorun yaşanabilir bu doğaldır, Windows'ta da yaşanabiliyor.

Haklısınız hocam yani güncellemeden sonra sistem çökme olasılığı var ya da uygulamalar bozuk çalışıyor.
CachyOS kullanıyordum, update çaktım, WiFi bozuldu ve sistem kapanma ekranında takılı kalmaya başladı.

Fedora'ya geçtim, kurulum biter bitmez ilk işim update yapmak oldu, aynı sorunu yaşadım.

Ubuntu'ya geçtim, Firefox'u snap'ten Edge kanalına geçirdim, donanım hızlandırma sorunu çözüldü, mutluyum. Ubuntu candır.

Debian'a sürücüyü kurup başarılı oldun ama yine de kullanmayacak mısın? Ben yine de Debian önereyim.

Debian'a sürücüyü kurup başarılı oldun ama yine de kullanmayacak mısın? Ben yine de Debian önereyim.

Kurdum hocam Debian nefretim yok ama Debian kullanmak yeni bir kullanıcı için zor ekran karti driver kurmak zorladi ama eski laptopumda onu kullanıyorum.

CachyOS kullanıyordum, Update çaktım, Wi-Fi bozuldu ve sistem kapanma ekranında takılı kalmaya başladı.

Fedora'ya geçtim, kurulum biter bitmez ilk işim Update yapmak oldu, aynı sorunu yaşadım.

Ubuntu'ya geçtim, Firefox'u Snap'ten Edge kanalına geçirdim, donanım hızlandırma sorunu çözüldü, mutluyum. Ubuntu candır.

Hocam bende biraz sorun yaşadım ben Arch'da kullandım ama ögretmesi kadar sinir bozucu oluyor yaptığınız herhangi bir problemde ögreniyorsunuz ama bir yandan sonra bu öğrenme zevkiniz kalmıyor ve sadece çalışsın yeter oluyor.

Arch Linux rolling release yapıdadır, stabil dağıtım isteyene neden öneriliyor?

Ubuntu gibi dağıtımlar olabilir stabillik isteniyorsa ki Ubuntu'da bile sorun yaşanabilir bu doğaldır, Windows'ta da yaşanabiliyor.

Hocam onu bende bilmiyorum ben şu an kullandığım dağıtımda stabil olanı kullanıyorum memmunum ilk kurulumda zorladı ama şükür oyun video kodlama ödev yaparken problem yok güncelleme alırken kafam rahat ben Linux'u öğrenmekten daha çok kullanıyorum.

Son düzenleme:
CachyOS kullanıyordum, update çaktım, WiFi bozuldu ve sistem kapanma ekranında takılı kalmaya başladı.

Fedora'ya geçtim, kurulum biter bitmez ilk işim update yapmak oldu, aynı sorunu yaşadım.

Ubuntu'ya geçtim, Firefox'u snap'ten Edge kanalına geçirdim, donanım hızlandırma sorunu çözüldü, mutluyum. Ubuntu candır.
Bende WiFi sorunu openSUSE'de olmuştu. Bazı bilgisayarlara cidden belirli linux dağıtımları olmuyor.