mr.esat
Üstün
Sadece Stealth mekaniklerini bildiğim oyunları sıraladım.
FC2 ve F4 yanlış yerde bence.
MGS5'in üstüne bir yapay zeka şuan piyasada yok. Biraz enteresan bir metin. Bu kabul gören bir bilgidir globalde.S1'e MGS koymazdım yapayzeka çok kötü, en çok keyif aldığım Hitman serisi, yapayzekası iyi değil ama gerçek Stealth hissini çok iyi veriyor ve tek bölümde 20+ farklı suikast seçeneği olması oyuncuyu özgür bırakması S+ olmalısını garantiliyor.
Mekanikler ve düşman yapay zekası S tieri hak ediyor bence.TLOU part 2'nin stealth'i oldukça sıkıcı ve tekrar ediyor.
Türkçe'ye çevirebilirsiniz hocam.
FC2'nin stealth'i resmen yok. Fallout 4'ün de yok hocam.
Oynamadım mâlesef hocam.Desparados 3 ile aynı yapımcı ekip yapmış sanırım, o da bence o perdede bir şeyse S tier.Shadow tactics beklerdim listede türünde çok başarılı.![]()
Oynamadım maalesef hocam. Desparados 3 ile aynı yapımcı ekip yapmış sanırım, o da bence o perdede bir şeyse s tier.
S+ olmasa da sandbox ve stealth'i iyi harmanlamış güzel bir oyun. Sadece bence genel kalite anlamında MGS5 kadar iyi değil. Düşman yapay zekası da çok iyi değil. Güzel sadece. Bir de mesela güzel takedown animasyonları olabilirdi. Oyun biraz kütük akıyor. Ama yapmak istediği şey de zaten aslında stealth aksiyon olmadığı için çok da önemli değil. Güzel oyun. Severek hâla oynuyorum.S1'e MGS koymazdım yapayzeka çok kötü, en çok keyif aldığım Hitman serisi, yapayzekası iyi değil ama gerçek Stealth hissini çok iyi veriyor ve tek bölümde 20+ farklı suikast seçeneği olması oyuncuyu özgür bırakması S+ olmalısını garantiliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam F4'de NW'deki gibi üslere üst değiştirerek giriyorduk. Tabii ki bi Splinter-Cell değil ama yinede var ve berbat değil. FC2'de yanlışım yoksa yine hafif gizlilik isteyen bölümler vardı.FC2'nin stealth'i resmen yok. Fallout 4'ün de yok hocam.