Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Her ne kadar dusuk bir ihtimal olsa da ve cok yaygin olmasa da pratikte evet, bulasmasi mumkun. Bu yuzden dikkatli olmak lazim. Zamaninda Steam atolyesinde zararli modlar bulundu.
Hatta sadece Steam atolyesi degil, direkt malware iceren oyun bile cokca kez oldu Steam'de.
Hatta sadece Steam atolyesi degil, direkt malware iceren oyun bile cokca kez oldu Steam'de.
Görkem Say
Üstün
Atolye'de paylasilan her dosya ve mod kontrolden geciyor. Direkt yayina alinmiyor. Onaylandiktan sonra yayimlaniyor.
Deniz744
Başarılı
Steam atölyesinden ETS 2 için mod indirdim, bu modlardan virüs bulaşma veya Steam hesabımın çalınma ihtimali var mı?
Evet bulaşır. Wallpaper Engine'nin icine bile virus sokmayi basardilar.
Görkem Say
Üstün
Evet bulaşır. Wallpaper Engine'nin icine bile virus sokmayi basardilar.
Wallpaper Engine'den indirilen duvar kagitlari resim veya video degil program niteligi gordugu icin aslinda senin bilgisayarina diger kullanicilarin yaptiklari programlari yuklemene izin vermis gibi oluyor bir nevi. Bu tam olarak atolye dosyasiyla ayni sey sayilmaz. Atolye dosyasinda sen zaten var olan program icerisine mod ekliyorsun ve ekledigin bu mod ayri bir exe. uzantisi ile olmuyor.
Koneko Toujou
Üstün
Steam atölyesinden ETS 2 için mod indirdim, bu modlardan virüs bulaşma veya Steam hesabımın çalınma ihtimali var mı?
Bunu Black Mesa için blue Shift modunu indirirken çok düşündüm. Bilindik güvenilir modlarda sorun olmaz. Sahibinin daha önceki projelerine ve değerlendirmelere bak. En sağlıklı olanı seç