10 yıllık hesabın neyini atıp tutuyorsunuz ki? Adam 10 sene önce mi düşünecekti ''Hmm, bu oyuna X TL vermek yerine X TL'lik altın alayım, 10 sene sonra değerlendiririm. 🤔'' Adam zaten Steam hesabına bu kadar oyun alabiliyorsa, kendine bunları oynayacak zamanı yaratabildiği gibi, banka hesabında ya da başka şekillerde birikimi de vardır. 10 sene boyunca oyun alarak bütün parasını sıfırlamamıştır.

Technopat'ta da aynı kafada yorum yapanlar vardı. Yani bu düşünce yapısı beni benden alıyor. 🤡

Kendini öyle avutuyor. Oyunla altını bir tutunca yazasım gelmedi zaten.

Yazıp yazmamanız sizin keyfinize kalmış bir şey zaten. :)
Bende diyorum ki zamanında almış olduğum oyunları iyi ki de ucuza almışım diye diyorum. Vallahi tartışma çıkaracak yer arıyorsunuz. Forumun kitlesini anlamakta güçlük çekiyorum bazen.

Hiçbirini oynamadın sonuçta, yatırım demek zor olur. Altın alsan satıp kar ederdin. Steam hesabınıda satamazsın zaten.

Genellikle hesap satış sitelerin de ilana açılmış olan birçok Steam hesabı gördüm. Zaten hesap satılmaz satsam da satmak istemem. Oyun oynama hevesim eskiden vardı şimdi Euro Truck Simulator 2 harici pek bir oyun oynamıyorum. Sonuçta 10 yıllık bir hesap oynadığım bitirdiğim oyunlar da elbet oldu.

10 yıllık hesabın neyini atıp tutuyorsunuz ki? Adam 10 sene önce mi düşünecekti ''Hmm, bu oyuna X TL vermek yerine X TL'lik altın alayım, 10 sene sonra değerlendiririm. 🤔'' Adam zaten Steam hesabına bu kadar oyun alabiliyorsa, kendine bunları oynayacak zamanı yaratabildiği gibi, banka hesabında ya da başka şekillerde birikimi de vardır. 10 sene boyunca oyun alarak bütün parasını sıfırlamamıştır.

Technopat'ta da aynı kafada yorum yapanlar vardı. Yani bu düşünce yapısı beni benden alıyor. 🤡

X bir şirkette Yönetici olarak çalışıyordum her ay 2 3 tane oyun alıyordum yeri geldiği zaman hafta da 1 2 kez. Zamanın'da değerlendirdik işte.

her ay 2 3 tane oyun alıyordum yeri geldiği zaman hafta da 1 2 kez. Zamanın'da değerlendirdik işte.
Ben de öyleydim, çoğumuz öyleydik.

Yine zaman zaman indirimlerde alışveriş yapmaya devam ediyorum. Uzaktan bakıldığında, hesaba tek seferde toplu alışveriş yapılmış algısı mı oluşuyor acaba. Ayrıca işin içine geriye dönük yıllardaki TL & döviz kurları ile enflasyon oranlarını bile katmadık. Hesabın değeri bugün X birim görünüyorsa, biz de bire bir aynı tutarı harcamış olmuyoruz çünkü.

1704916687638.webp

Son düzenleme:
Beğenmeme ve gülme atan arkadaşlar olmuş, böyle bir konuda neden yalan söyleyeyim :D Sanki hayati bir konu da.

Bir sürü AAA oyun ve bir çok indie oyunlar 😁
Hocam yıllarca oyunlara verdiğiniz paralara Alpha erkek olup, kendinize ülke satın alsaydınız, şimdiye vatandaşlardan vergi toplardınız, topladığınız vergilerle de altınızda son model uzay geminiz olurdu, Starfield oynamanıza gerek kalmadan uzayı gerçek hayatta tecrübe eder, bunu da streaming servislerinde canlı yayın yapardınız. Fikir vermek gibi olmasın ama..