Steam Deck sizce nasıl bir konsol?

Z1 Extreme almadığın sürece zararına olur.

Alırsam Z1 extrem düşünüyorum.

OLED aklımda uzun süre kullanmakta mısınız? Mekanik açıdan sağla mı? Güncel AAA oyunlarda yeterli mi cihaz güncelleme alıyor diye biliyorum. ASUS tarafında Z1 exteme göre tercih edilir mi stabil performans ve cihaz sağlamlığı önemli benim için.

Alırsam Z1 extrem düşünüyorum.

OLED aklımda uzun süre kullanmakta mısınız? Mekanik açıdan sağla mı? Güncel AAA oyunlarda yeterli mi cihaz güncelleme alıyor diye biliyorum. ASUS tarafında Z1 exteme göre tercih edilir mi stabil performans ve cihaz sağlamlığı önemli benim için.
Neredeyse 1 yıl kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda çok güzel performans alabiliyorum fakat Steam Deck'e hiç uyumlu olmayan Sniper Ghost Warrior 3 denediğimde high ayarlarda 45-50 FPS arası alıyordum o yüzden sadece o tür oyunlarda sorun yaşayabilirsiniz fakat yine de iyi performans veriyor. DL 1'de high ayarlarda çoğunlukla 50 ve üstü alıyorum bazı yerler hariç çünkü oyun tam uyumlu. Fakat Battlefield gibi anti cheatleri Linux'a uyumlu olmayan oyunları oynayamıyorsunuz. Zaten oyunların çoğu uyumlu. Tam hatırlamıyorum grafikleri ama Gta 5'i bile kasmadan oynayabiliyordum. Şu an yüklü olmadığı için bakamıyorum maalesef. Eğer alırsanız 256 veya üstünü tavsiye ederim. 128'e çok fazla oyun yüklemeyezsiniz diye düşünüyorum çünkü 23 GB zaten sistem kaplıyor. Stabil performans olarak Deck daha iyidir çünkü oyunlar ona göre optimize ediliyor. Şarj konusunda da eğer yüksek grafikte oynuyorsanız hızlı bitebilir fakat şarja bağlı oynayabilirsiniz. Güncel oyunları hiç oynamadım fakat Reddit'te gezinirken The Last of Us Part 2'yi akıcı bir şekild eoynattığını görmüştüm. Fakat arkadaşın dediği gibi Rog Ally alacaksanız Z1 Extreme daha mantıklı. Güç konusunda Ally, optimizasyon konusunda Deck daha iyi.

Son düzenleme:
Neredeyse 1 yıl kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda çok güzel performans alabiliyorum fakat Steam Deck'e hiç uyumlu olmayan Sniper ghost Warrior 3 denediğimde high ayarlarda 45-50 FPS arası alıyordum o yüzden sadece o tür oyunlarda sorun yaşayabilirsiniz fakat yine de iyi performans veriyor. DL 1'de high ayarlarda çoğunlukla 50 ve üstü alıyorum bazı yerler hariç çünkü oyun tam uyumlu. Fakat Battlefield gibi anti cheatleri Linux'a uyumlu olmayan oyunları oynayamıyorsunuz. Zaten oyunların çoğu uyumlu. Tam hatırlamıyorum grafikleri ama GTA 5'i bile kasmadan oynayabiliyordum. Şu an yüklü olmadığı için bakamıyorum maalesef. Eğer alırsanız 256 veya üstünü tavsiye ederim. 128'e çok fazla oyun yüklemeyezsiniz diye düşünüyorum çünkü 23 GB zaten sistem kaplıyor. Stabil performans olarak deck daha iyidir çünkü oyunlar ona göre optimize ediliyor. Şarj konusunda da eğer yüksek grafikte oynuyorsanız hızlı bitebilir fakat şarja bağlı oynayabilirsiniz. Güncel oyunları hiç oynamadım fakat Reddit'te gezinirken The Last of Us part 2'yi akıcı bir şekild eoynattığını görmüştüm. Fakat arkadaşın dediği gibi ROG Ally alacaksanız Z1 Extreme daha mantıklı. Güç konusunda ally, optimizasyon konusunda deck daha iyi.

Sağ ol verdiğin bilgiler için 1TB OLED alırım. Fiyat konusunda ASUS Z1 extremi de göz önünde tutacağım.

Son yılların en iyi el konsoludur.

Gerek optimize olması, gerek ekledikleri touch bar olsun, gerek konsolun hissettirdiği premium hissiyat olsun her şeyiyle mükemmel bir konsol olarak çıkış yaptı. Özellikle hybrid mod gibi bir devrimi de beraberinde getirdi SteamOS sağ olsun. Özellikle SteamOS'in üzerinde durmak gerekir ki adamlar Linux oyunculuğunu sırtlamayı hedeflemiş resmen kendine, tam Valve'lık bir hareket.

İkinci sürümünün çıkmasını iple çekiyorum, açık söylüyorum Switch 2'den sonra çıksa bile gidip Steam Deck 2 alırım, Valve donanım konusunda ilk kez başardı, onu da sağlam başardı. :D

Son yılların en iyi el konsoludur.

Gerek optimize olması, gerek ekledikleri touch bar olsun, gerek konsolun hissettirdiği premium hissiyat olsun her şeyiyle mükemmel bir konsol olarak çıkış yaptı. Özellikle hybrid mod gibi bir devrimi de beraberinde getirdi SteamOS sağ olsun. Özellikle SteamOS'in üzerinde durmak gerekir ki adamlar Linux oyunculuğunu sırtlamayı hedeflemiş resmen kendine, tam Valve'lık bir hareket.

İkinci sürümünün çıkmasını iple çekiyorum, açık söylüyorum Switch 2'den sonra çıksa bile gidip Steam Deck 2 alırım, Valve donanım konusunda ilk kez başardı, onu da sağlam başardı. :D
Switch 2 emülatörü çıkarsa eğer, ben de almak için sebep görmüyor kendi açımdan. Çünkü PC'de oynuyorum oyunları, el konsolu alışkanlığım hiç yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt