Kenarına kol çakılmış çocuk tableti ile küçültülmüş bilgisayarı karşılaştırmayın.
Hocam Switch'in küçümsenmesini doğru bulmuyorum. Nedeni ise oyunları çok ama çok iyi. Onun dışında Steam Deck bence zaten çok iyi bir cihaz. Nedeni ise sizin dediğiniz gibi bir bilgisayar ve oyun oynamakta sorun yok.

Her türlü oyunu rahat bir şekilde oynattığına katılmıyorum milyon tane ayar o bu uğraştığın halde çok kısa bir batarya süresine sahip. Bence taşınabilir bir konsol istiyorsanız Switch 2 tek tercih. Yok ben şarja bağlı yaşayacağım diyorsan da onun için oyun performansı kat kat iyi olan "laptop" diye bir ürün icat edileli 30 yıl oldu zaten.

Switch 2 zaten Steam Deck dengi değil Steam Deck 2 dengi. Ve ikisinin amacı farklı. Biri PC amaçlı diğeri Nintendo oyunları.

Switch 2 zaten Steam Deck dengi değil Steam Deck 2 dengi. Ve ikisinin amacı farklı. Biri PC amaçlı diğeri Nintendo oyunları.

Olay performans bakımından bakmıyorum ben ekosistem olarak bakıyorum. Steam Deck bana neredeyse aynı ağırlığa sahip bir laptoptan farklı bir şey sunmuyor.

Steam Deck'in kötü yanı şarjının az gitmesi fakat pass through charging diye bir olayı olması iyi benim için çünkü çok fazla dışarı çıkmıyorum ve şarjda kullanıyorum. Benim için bazı oyunları oynatamaması kötü oldu. Örnek olarak Sniper Ghost Warrior 1 ve BF1 oynayamamıştım. BF1'i anti-cheat uyumsuzluğundan dolayı. Bazı oyunlarda donanımı yetersiz kalabiliyor. Örnek olarak ben Forza Horizon 4 oynarken high ayarlarda 40-50 FPS oynadığım için mediuma düşürdüm fakat bazı yarışlarda hızlı giderken yine 45'e falan düşüyor. Onuda tam uyumlu olmadığından yaşadığımı düşünüyorum ben. Çünkü Deck için sorunsuz oynanabilen bir oyun olan DL 1'de high ayarlarda oynayabiliyorum 50 FPS olarak. Onun dışında gayet iyi. Diğer launcherlardan oyun bile oynayabiliyorsunuz Windows yüklemeden Heroic Launcher veya Lutris sayesinde. Onlarda hiç denemedim ben. Bence cihaz alınabilir eğer mümkünse ben 512 GB LCD kullanıyorum. Eğer elinizde taşımak istemiyorsanız bir yere koyup gamepad ve klavye mouse bile bağlayabiliyorsunuz Bluetooth veya kablo yoluyla. Kulaklıklarda bile çalışıyor Bluetooth.

Arkadaşlar merhaba.

Bu alet, incelediğim kadarıyla çok şık duruyor ve her türlü oyunda oynatıyor. Sizce nasıl bir cihaz?
Bir sürü artısı var yani. Her türlü oyunu rahat bir şekilde oynuyorsunuz.

Mis gibi cihaz valla hatta bence Valve'ın ömründe çıkardığı en iyi iş diyebilirim. Bir tık ağır ama o kadarı da olsun diyorsun. Elde RDR2 ve Death Stranding'i başka hangi cihaz oynatabilir ki :D

Mis gibi cihaz valla hatta bence Valve'ın ömründe çıkardığı en iyi iş diyebilirim. Bir tık ağır ama o kadarı da olsun diyorsun. Elde RDR2 ve Death Stranding'i başka hangi cihaz oynatabilir ki :D
Ben de düşünüyorum ama hakkatten birazcık büyük gibi geldi bana.