Steam Deck vs ROG Ally X vs Xbox ROG Ally

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 432
  • Etiketler Etiketler
    hangi

mertjr

Başarılı
Bu konulara o kadar uzağım ki ne tercih etmem gerektiğini bilmiyorum. Steam Deck mi Ally X mi yoksa Xbox'ın çıkaracağı el konsolunu mu beklemem lazım? Ne önerirsiniz?

Steam Deck kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.

Her ne kadar ekstra bir açıklama yapsalar da ben Xbox'ın yakın zamanda bir konsol çıkaracağını hiç düşünmüyorum. Zaten Ally X bir hayal kırıklığı. Xbox markası hiç görmediği kadar zarar gördü son haftalarda o yüzden hiçbir ürününü önermem.

Uzun bir süre Steam Deck OLED kullandım, mükemmel bir el konsoluydu... Ama donanımı Ally X'e nazaran bayağı geride. Fakat çok dengeli, Steam OS harika çalışıyor ve tam bir emülatör canavarı.

Ekstra bir seçenek daha istersen PlayStation tarafı 10. nesilde el konsolu çıkaracak iddiaları çok kuvvetli, onu da bekleyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Deck kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Sorum aslında en iyisi hangisi onu merak ediyordum

Ne zaman çıkartacaklar?

Sorum aslında en iyisi hangisi onu merak ediyordum.

Ne zaman çıkartacaklar?

Açıkçası yukarıdan bir seçim yapacak olsam kesinlikle Steam Deck OLED'i seçerdim. İyi bir Steam hesabın varsa, bir de emülatör ile oyun oynamak istiyorsan hâlâ en iyi seçenek. Ben el konsolunda donanıma bakmam, dengeye ve neler yapabildiğime bakarım. ROG'nin el bilgisayarları bellek yakma gibi problemlerle çıktı ve dış malzemesi kesinlikle Steam Deck kadar kaliteli değildi.

10. nesil 2027'de çıkacak, PS tarafından bir ana konsol, bir adet ana konsoldan daha güçsüz fakat fiyat olarak daha uygun bir konsol ve bir adette el konsolu gelecek diyorlar.

Peki Steam Deck mi, Switch 2 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Steam Deck mi, Switch 2 mi?

Bu soruyu şöyle sormam gerekir;

Nintendo özel oyunlarını oynamak istiyor musun? O zaman al tabii Switch 2. fakat Switch 2 çok kapalı bir sistem. Steam Deck OLED bir el konsolu olduğu gibi ayrıca bir el bilgisayarı da. Yani yapılabilecek daha fazla şey var.

Sorum aslında en iyisi hangisi onu merak ediyordum

Ne zaman çıkartacaklar?

Steam Deck'de Steam harici oyun da kuruluyor. Güç olarak ASUS daha iyi olsa da Windows 11 yüzünden yavaşlıyor. Linux olan Zen 1 işlemciyle aynı oluyor neredeyse. OLED'ya da LCD Steam Deck al. Nintendo oyunları pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…