Detaylar
Kim cevapladı?Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Steam Deck kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Her ne kadar ekstra bir açıklama yapsalar da ben Xbox'ın yakın zamanda bir konsol çıkaracağını hiç düşünmüyorum. Zaten Ally X bir hayal kırıklığı. Xbox markası hiç görmediği kadar zarar gördü son haftalarda o yüzden hiçbir ürününü önermem.
Uzun bir süre Steam Deck OLED kullandım, mükemmel bir el konsoluydu... Ama donanımı Ally X'e nazaran bayağı geride. Fakat çok dengeli, Steam OS harika çalışıyor ve tam bir emülatör canavarı.
Ekstra bir seçenek daha istersen PlayStation tarafı 10. nesilde el konsolu çıkaracak iddiaları çok kuvvetli, onu da bekleyebilirsin.
Uzun bir süre Steam Deck OLED kullandım, mükemmel bir el konsoluydu... Ama donanımı Ally X'e nazaran bayağı geride. Fakat çok dengeli, Steam OS harika çalışıyor ve tam bir emülatör canavarı.
Ekstra bir seçenek daha istersen PlayStation tarafı 10. nesilde el konsolu çıkaracak iddiaları çok kuvvetli, onu da bekleyebilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
mertjr
Başarılı
Sorum aslında en iyisi hangisi onu merak ediyordum
Ne zaman çıkartacaklar?Her ne kadar ekstra bir açıklama yapsalar da ben Xbox'ın yakın zamanda bir konsol çıkaracağını hiç düşünmüyorum. Zaten Ally X bir hayal kırıklığı. Xbox markası hiç görmediği kadar zarar gördü son haftalarda o yüzden hiçbir ürününü önermem.
Sorum aslında en iyisi hangisi onu merak ediyordum.
Ne zaman çıkartacaklar?
Açıkçası yukarıdan bir seçim yapacak olsam kesinlikle Steam Deck OLED'i seçerdim. İyi bir Steam hesabın varsa, bir de emülatör ile oyun oynamak istiyorsan hâlâ en iyi seçenek. Ben el konsolunda donanıma bakmam, dengeye ve neler yapabildiğime bakarım. ROG'nin el bilgisayarları bellek yakma gibi problemlerle çıktı ve dış malzemesi kesinlikle Steam Deck kadar kaliteli değildi.
10. nesil 2027'de çıkacak, PS tarafından bir ana konsol, bir adet ana konsoldan daha güçsüz fakat fiyat olarak daha uygun bir konsol ve bir adette el konsolu gelecek diyorlar.
mertjr
Başarılı
Açıkçası yukarıdan bir seçim yapacak olsam kesinlikle Steam Deck OLED'i seçerdim. İyi bir Steam hesabın varsa, bir de emülatör ile oyun oynamak istiyorsan hâlâ en iyi seçenek. Ben el konsolunda donanıma bakmam, dengeye ve neler yapabildiğime bakarım. ROG'nin el bilgisayarları bellek yakma gibi problemlerle çıktı ve dış malzemesi kesinlikle Steam Deck kadar kaliteli değildi.
10. nesil 2027'de çıkacak, PS tarafından bir ana konsol, bir adet ana konsoldan daha güçsüz fakat fiyat olarak daha uygun bir konsol ve bir adette el konsolu gelecek diyorlar.
Peki Steam Deck mi, Switch 2 mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruyu şöyle sormam gerekir;
Nintendo özel oyunlarını oynamak istiyor musun? O zaman al tabii Switch 2. fakat Switch 2 çok kapalı bir sistem. Steam Deck OLED bir el konsolu olduğu gibi ayrıca bir el bilgisayarı da. Yani yapılabilecek daha fazla şey var.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Sorum aslında en iyisi hangisi onu merak ediyordum
Ne zaman çıkartacaklar?
Steam Deck'de Steam harici oyun da kuruluyor. Güç olarak ASUS daha iyi olsa da Windows 11 yüzünden yavaşlıyor. Linux olan Zen 1 işlemciyle aynı oluyor neredeyse. OLED'ya da LCD Steam Deck al. Nintendo oyunları pahalı.
Bunlara alternatif olarak Legion GO S SteamOS versiyonu da olabilir.
Fiyatı inanılmaz yüksek, anca yurt dışından getirtebilirse uygun. Türkiye'ye de gelmedi diye biliyorum sahibinden'de bulamadım.Bunlara alternatif olarak Legion GO S SteamOS versiyonu da olabilir.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-