Steam Steam oyun iadesine az para gönderiyor

Mileus

Uzman
Arkadaşlar, 27 Haziran'da Elden Ring satın aldım. Kartımdan 970 TL çekti. 28 dolar 919 TL yapıyor, komisyon ile 970 TL para ödedim. Oyunu denedim zor geldi, iade etmek istedim iadeyi kabul ettiler. Kartıma 860 TL gönderecekler 28 dolar bile etmiyor, 860 TL. Resmen saçmalık, destek talebi oluşturdum cevap vermiyorlar?

İlerisi için konuşuyorum, Steam cüzdana bakiye olarak yükleme yaparsanız tamamını geri alırsınız.

Alışverişinizi kredi kartından yaptığınız takdirde, komisyon sebebi ile harcamanızın tamamını geri alamayabilirsiniz.

O parayı Steam değil banka yedi. Bankan dolar kurunu Google'da gördüğün şekilden satmaz. Uygulamasına girip bakabilirsin. Steam'in eline dolar bazında istediği tutar geçti ve eline geçen tüm parayı iade ediyor.

Arkadaşlar, 27 Haziran'da Elden Ring satın aldım. Kartımdan 970 TL çekti. 28 dolar 919 TL yapıyor, komisyon ile 970 TL para ödedim. Oyunu denedim zor geldi, iade etmek istedim iadeyi kabul ettiler. Kartıma 860 TL gönderecekler 28 dolar bile etmiyor, 860 TL. Resmen saçmalık, destek talebi oluşturdum cevap vermiyorlar?
Dolarla oyun alıp iade etmek büyük risk. Büyük ihtimalle banka kurlarını falan bahane edip ret verecekler.

Bankanın aldığı komisyon Steam’i ilgilendirmiyor. Bahane falan değil bu dümdüz bankanız tarafından alınan bir ücret. Fiyatı da 860 TL bir oyun için o kadar komisyon da gayet normal. Eğer bir itirazınız varsa bankanız ile konuşun, Steam ile değil. Cüzdanınıza bakiye yükleyip o parayla oyunu alsaydınız bankadaki harcanmış bakiye olduğu gibi size geri gelecekti. Gerçi yine aynı şey yapıyor çünkü Steam cüzdana para yüklerken de bankanız para alıyor. Hiçbir zaman verdiğiniz tamamıyla cüzdanınıza dönmeyecek dolara geçmesinden sonra. Hesabı bankadan sorun.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt