Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1151

Uzman
Makaleler
5
1 Ocak 2024'te kesmesi lazımdı. Bugün kesilmediğine göre güncellemeden sonra mı kesilecek? Sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Olası bir uyumluluk sorununa karşın uyumlu en son sürüm yedeklenmiş ama Steam otomatik güncelleme yaptığı için ne kadar işe yarar bilemem:

Çalışacağını sanmam, eğer mobil tarafta olduğu gibi eski sürümleri destekleyecekse Windows 8.1 geçeyim diyecektim. Neyse sağlık olsun artık.

En yakın güncellemeyle gider :D

1704140498358.webp

Olası bir uyumluluk sorununa karşın uyumlu en son sürüm yedeklenmiş ama Steam otomatik güncelleme yaptığı için ne kadar işe yarar bilemem:

Recep hocam acaba Windows 7 ve 8'e sadece kullanıcılar 10 ve 11'e geçsin diye zorlamayla mı desteği kesiyorlar yoksa artık 7 ve 8'in altyapısı çok eskidiği için ekstra olarak bu sürümlere destek zorlu olduğundan uğraşmıyorlar mı? Vistadan beridir aynı çekirdek üzerine çalışıldığından soruyorum bunu.

Recep hocam acaba Windows 7 ve 8'e sadece kullanıcılar 10 ve 11'e geçsin diye zorlamayla mı desteği kesiyorlar yoksa artık 7 ve 8'in altyapısı çok eskidiği için ekstra olarak bu sürümlere destek zorlu olduğundan uğraşmıyorlar mı? Vista'dan beridir aynı çekirdek üzerine çalışıldığından soruyorum bunu.

Microsoft ve Chromium artık desteği kestikleri için, onlar da desteği kesmek zorunda kaldılar. 2019 yılında da Steam'den XP desteği gitmişti.

Windows 8 hiç popüler olmadığı için desteği de XP ve 7'den daha az sürdü.

Son düzenleme: