Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, muhtemelen yarından sonra veya beklenmedik bir zamanda gidebilir.
Evet, muhtemelen yarından sonra veya beklenmedik bir zamanda gidebilir.
1 Ocak 2024'te kesmesi lazımdı. Bugün kesilmediğine göre güncellemeden sonra mı kesilecek? Sorumu cevaplarsanız sevinirim.
23:59'da kesebilir.
Olası bir uyumluluk sorununa karşın uyumlu en son sürüm yedeklenmiş ama Steam otomatik güncelleme yaptığı için ne kadar işe yarar bilemem:
Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
In 2024, Steam will no longer be supporting Windows 7 and 8.x, meaning it'll leave many older PCs that don't have Windows 10 or newer without a legitimate way...
archive.org
Çalışacağını sanmam, eğer mobil tarafta olduğu gibi eski sürümleri destekleyecekse Windows 8.1 geçeyim diyecektim. Neyse sağlık olsun artık.Olası bir uyumluluk sorununa karşın uyumlu en son sürüm yedeklenmiş ama Steam otomatik güncelleme yaptığı için ne kadar işe yarar bilemem:
![]()
Steam build Dec 7 2023, archived for Win7/8.x compatibility : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive
In 2024, Steam will no longer be supporting Windows 7 and 8.x, meaning it'll leave many older PCs that don't have Windows 10 or newer without a legitimate way...archive.org
Ben bu olmadan Linux kullanmaya başlamıştım. Acaba ne olacak? Çalıştırınca çökecek mi?
Steam çalıştırmayı durdurmaya başlamadan, GameCopyWorld'den no-DVD crack indirip oyunlara atın derim.
Steam çalıştırmayı durdurmaya başlamadan, GameCopyWorld'den no-DVD crack indirip oyunlara atın derim.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
En yakın güncellemeyle gider 
- Makaleler
- 3
TL desteği gibi 1-2 saat sonra gider muhtemelen.
Recep hocam acaba Windows 7 ve 8'e sadece kullanıcılar 10 ve 11'e geçsin diye zorlamayla mı desteği kesiyorlar yoksa artık 7 ve 8'in altyapısı çok eskidiği için ekstra olarak bu sürümlere destek zorlu olduğundan uğraşmıyorlar mı? Vistadan beridir aynı çekirdek üzerine çalışıldığından soruyorum bunu.Olası bir uyumluluk sorununa karşın uyumlu en son sürüm yedeklenmiş ama Steam otomatik güncelleme yaptığı için ne kadar işe yarar bilemem:
![]()
In 2024, Steam will no longer be supporting Windows 7 and 8.x, meaning it'll leave many older PCs that don't have Windows 10 or newer without a legitimate way...archive.org
Recep hocam acaba Windows 7 ve 8'e sadece kullanıcılar 10 ve 11'e geçsin diye zorlamayla mı desteği kesiyorlar yoksa artık 7 ve 8'in altyapısı çok eskidiği için ekstra olarak bu sürümlere destek zorlu olduğundan uğraşmıyorlar mı? Vista'dan beridir aynı çekirdek üzerine çalışıldığından soruyorum bunu.
Microsoft ve Chromium artık desteği kestikleri için, onlar da desteği kesmek zorunda kaldılar. 2019 yılında da Steam'den XP desteği gitmişti.
Windows 8 hiç popüler olmadığı için desteği de XP ve 7'den daha az sürdü.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-