Spydea

Yetkin
Makaleler
1
Birkaç oyun için steamtools kullanarak yükleme yapmam gerekiyor. Çinli abilere tam olarak güvenemedim. Aranızda daha önce kullananlar var mı? Güvenilir midir?

Nasıl bir yükleme gerek?
Ayrıca başka yazılımlar var oyun indirmek için ve oyuna sahip olmak için.
Pek bir işe yaramıyor, Steam'a dosya kopyalıyor ve sitelerinde bulunan o dosyanın şifresini açan bir dosya dışında pek bir sihri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir yükleme gerek?
Ayrıca başka yazılımlar var oyun indirmek için ve oyuna sahip olmak için.
Pek bir işe yaramıyor, Steam'a dosya kopyalıyor ve sitelerinde bulunan o dosyanın şifresini açan bir dosya dışında pek bir sihri yok.
Oyunun torrent indirmeleri seedleyen çok olmadığı için aşırı yavaş. Benimde aklıma steamtools veya benzeri uygulamalarla yükleme yapmak geldi. Bildiğiniz başka bir uygulama varsa söyleyebilir misiniz?

Birkaç oyun için steamtools kullanarak yükleme yapmam gerekiyor. Çinli abilere tam olarak güvenemedim. Aranızda daha önce kullananlar var mı? Güvenilir midir?

Çinli abilere güvenme zaten Steam hesabına tam erişim veriyorsun ki bilgisayarda ki şifrelerine de keylogger yapması aşırı basit. Kimse bedavaya böyle bir sistemi vermez zaten ki GitHub sayfasın da fark ettiysen açık kaynaklı bir kodda değil.
Ayrıca şu an bedava oyunda yükleyemezsin manifest oluşturucu paralı olduğundan 5 dolara anca yapabilirsin.

Oyunun Torrent indirmeleri seedleyen çok olmadığı için aşırı yavaş. Benim de aklıma steamtools veya benzeri uygulamalarla yükleme yapmak geldi. Bildiğiniz başka bir uygulama varsa söyleyebilir misiniz?

Spider-Man 2'den bahsediyorsunuz sanırım :D gofile linkleri açılmaya başlandı.

1738335743482.webp

Çinli abilere güvenme zaten Steam hesabına tam erişim veriyorsun ki bilgisayarda ki şifrelerine de keylogger yapması aşırı basit. Kimse bedavaya böyle bir sistemi vermez zaten ki GitHub sayfasın da fark ettiysen açık kaynaklı bir kodda değil.

Ayrıca şu an bedava oyunda yükleyemezsin manifest oluşturucu paralı olduğundan 5 dolara anca yapabilirsin.

Spider-Man 2'den bahsediyorsunuz sanırım :D
Elimde manifest dosyaları var, dodi abim onu yollamış ama decryption key yok. Evet Spider-Man 2'den bahsediyorum ama o sırada 10MiB/s seedleyen Rus abi katıldı torrente. Gerekte kalmayabilir steamtools'a falan.

GoFile linki bulamadım ben.

Elimde manifest dosyaları var, dodi abim onu yollamış ama decryption key yok.

Yine de tavsiye etmiyorum ki steamtools hakkında item çekilme şikayetleri aşırı fazla. Bende kendim yükledim ve daha sonradan Malwarebytes ile karantinaya aldım. Bir kere karşı tarafın bunu yapmak için bir sebebi olmalı ama para bile almıyor? Üstüne bir de kapalı kaynak kodlu olması işin rengini değiştiriyor.

Elimde manifest dosyaları var, dodi abim onu yollamış ama decryption key yok. Evet Spider-Man 2'den bahsediyorum ama o sırada 10MiB/s seedleyen Rus abi katıldı Torrent'e. Gerek de kalmayabilir Steamtools'a falan.

Gofile linki bulamadım ben.

Var dodi de Credits'i paylaşılan sitede şu an mevcut. Adını veremem ama Disqus profilimde mesajlarda fotoğrafı vardı diye hatırlıyorum.

Elimde manifest dosyaları var, dodi abim onu yollamış ama decryption key yok.
Seedleyen yok ise tarayıcıdan indirsene veya başka siteler de var. Sanırsam burada özelden yazma yok. Buradan paylaşsam sıkıntı olacak o yüzden Discord'dan yazayım. Dodi ne zaman mafiset dosyası göndermeye başladı ki. Bu manifest dosyası çok derin konu. Cs.rin.ru sitesinden bile derin.
Decryption key ise oyuna özel üretiliyor bazı GitHub sayfalarında paylaşılıyor.

Steamtoolsda her an sıkıntıya sokabilir ve başka uygulamalar var.

Decryption key bulmak için.

CMD'ye exeyi sürükle ve diğer dosyaları da sürükle buna uygun yap.
C:\Users\Dogan\Desktop\DepotDownloader.exe depots -m C:\Users\Dogan\Desktop\1313141_7267613863674125644.manifest -k E7826851aAE21726CD847E809A97378D381BA16449186CE1cDB57C572D703460

Seedleyen yok ise tarayıcıdan indirsene veya başka siteler de var. Sanırsam burada özelden yazma yok. Buradan paylaşsam sıkıntı olacak o yüzden Discord'dan yazayım. Dodi ne zaman mafiset dosyası göndermeye başladı ki. Bu manifest dosyası çok derin konu. Cs.rin.ru sitesinden bile derin.
Decryption key ise oyuna özel üretiliyor bazı GitHub sayfalarında paylaşılıyor.

Steamtoolsda her an sıkıntıya sokabilir ve başka uygulamalar var.

Decryption key bulmak için.

CMD'ye exeyi sürükle ve diğer dosyaları da sürükle buna uygun yap.
C:\Users\Dogan\Desktop\DepotDownloader.exe depots -m C:\Users\Dogan\Desktop\1313141_7267613863674125644.manifest -k E7826851aAE21726CD847E809A97378D381BA16449186CE1cDB57C572D703460
Hocam güncel bir setup kurdum da bu korsan işlerine girişmek istiyorum ama neredeyse hiçbir deneyimim yok. Bununla ilgili bir rehberiniz var mı acaba? Yoksa discorddan yardımcı olursanız sevinirim.
Discord: arsenn_35