Bunlar da gayet bilindik markalar. Sadece siz bilmiyorsunuz. Logitech, SteelSeries vb. artık alınmaz. Çinliler daha iyi yapıyor bu işi artık. Logitech, SteelSeries vb. alırken parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz. Bahsettiğim ürünlerin incelemelerini izleyebilirsiniz, hepsi de güzel fareler. Sensörleri de PAW3950, kısaca piyasadaki en iyi sensör.Bilindik markalar istiyorum Logitech SteelSeries falan onların mouse güzel oluyor CoD oynayacağım FPS tabanlı çok iyi sensör istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
Shock Blast
Uzman
Bunu demek farelerden hiçbir şey anlamıyorum demek. G pro x palm claw fingertip yani hepsi için uygun bir fare. El ölçünü söyle yardım edelim.Logitech G PRO X Superlight palm grip değl değil mi onu alacaktım elime olmadı.
Bunu demek farelerden hiçbir şey anlamıyorum demek. G PRO X palm claw fingertip yani hepsi için uygun bir fare.
Alınır mı? Acaba büyük el için iyi mi elim 20 cm 19 cm. Gibi.
Shock Blast
Uzman
Superligth 2 DEX.Bilindik markalar istiyorum Logitech SteelSeries filan onların mouse güzel oluyor CoD oynayacağım FPS tabanlı çok iyi sensör istiyorum.
Superligth eline olmadıysa DEX bak onuda magazada bulabilirsin.Alınır mı? Acaba büyük el için iyi mi elim 20 cm 19 cm. Gibi.
Superligth 2 DeX.
Superligth eline olmadıysa DeX bak onu da magazada bulabilirsin.
Superlight 1ve 2 farkı ne. Bir de diyorlar PixArt paw 3950 var mış bu nedir acaba?
Shock Blast
Uzman
paw 3950 piysadaki en iyi sensörlerden birisi. En iyi üç sensor : Logitech hero 2 sensoru paw3950 sensoru ve RAZER FOCUS PRO 35K.Superlight 1ve 2 farkı ne. Bir de diyorlar PixArt paw 3950 var mış bu nedir acaba?
Superligth 2 ve Superligth 2 DEX Logitech hero 2 sensoru kullanıyor. Eğer marka isteiyorsan tek seçeneğin Logitech veya RAZER'ın VV3 PRO faresi ama oda baya pahalı.
Paw 3950 piysadaki en iyi sensörlerden birisi. En iyi üç sensor: Logitech Hero 2 sensoru PAW3950 sensoru ve Razer focus Pro 35k.
Superligth 2 ve superligth 2 DeX Logitech Hero 2 sensoru kullanıyor. Eğer marka isteiyorsan tek seçeneğin Logitech veya Razer'ın VV3 Pro faresi ama oda bayağı pahalı.
CoD oyunları oynuyorum Sniper için oynuyorum önerdiğiniz var mı acaba Superlight 1 ve 2 büyük boy mu?
Benim size asıl tavsiyem bilinen markalardan istiyorum düşüncesinden çıkmanız. Sonrasında çok daha iyi ve F/P fareler bulursunuz.
Shock Blast
Uzman
Orta büyük arası, önceden deathadder v3 pro kullanmıssın eğer V3 pro eline oturduysa DEX modelide oturur.CoD oyunları oynuyorum Sniper için oynuyorum önerdiğiniz var mı acaba Superlight 1 ve 2 büyük boy mu?
Benim size asıl tavsiyem bilinen markalardan istiyorum düşüncesinden çıkmanız. Sonrasında çok daha iyi ve F/P fareler bulursunuz.
Sizin önerdiğiniz mouse var mı Amazon Hepsiburada Trendyol gibi yerlerdn alacağım.