Bütçe
5.000 TL
Bilindik markalar istiyorum Logitech SteelSeries falan onların mouse güzel oluyor CoD oynayacağım FPS tabanlı çok iyi sensör istiyorum.
Bunlar da gayet bilindik markalar. Sadece siz bilmiyorsunuz. Logitech, SteelSeries vb. artık alınmaz. Çinliler daha iyi yapıyor bu işi artık. Logitech, SteelSeries vb. alırken parayı ürüne değil markaya veriyorsunuz. Bahsettiğim ürünlerin incelemelerini izleyebilirsiniz, hepsi de güzel fareler. Sensörleri de PAW3950, kısaca piyasadaki en iyi sensör.

Superlight 1ve 2 farkı ne. Bir de diyorlar PixArt paw 3950 var mış bu nedir acaba?
paw 3950 piysadaki en iyi sensörlerden birisi. En iyi üç sensor : Logitech hero 2 sensoru paw3950 sensoru ve RAZER FOCUS PRO 35K.

Superligth 2 ve Superligth 2 DEX Logitech hero 2 sensoru kullanıyor. Eğer marka isteiyorsan tek seçeneğin Logitech veya RAZER'ın VV3 PRO faresi ama oda baya pahalı.

Paw 3950 piysadaki en iyi sensörlerden birisi. En iyi üç sensor: Logitech Hero 2 sensoru PAW3950 sensoru ve Razer focus Pro 35k.

Superligth 2 ve superligth 2 DeX Logitech Hero 2 sensoru kullanıyor. Eğer marka isteiyorsan tek seçeneğin Logitech veya Razer'ın VV3 Pro faresi ama oda bayağı pahalı.

CoD oyunları oynuyorum Sniper için oynuyorum önerdiğiniz var mı acaba Superlight 1 ve 2 büyük boy mu?