Bütçe
20000

Sansar Salvo

Uzman
Dünyanın en rezil kulaklığı desem yeridir. Yaklaşık 1 sene önce aldım. Hiçbir sorun yoktu fakat bir anda tarayıcı üzerinde video izlerken sanki uzaklaşmışım gibi sesler donmaya-kasmaya başladı. Type-C üzerinden denesem geçer diye düşünmüştüm ama nafile. Daha da berbat oldu. Bataryasının pek gittiği söylenemez. Bu kulaklık illa sağlam bir ses kartı istiyor. Dandik bir istasyonla çözülecek iş değil. Ses kalitesinden memnunum ama ses şiddetinden asla. Bunu alacağınıza DT770 Pro vesaire alın ama bu rezillikten uzak durun. Kulaklığın mikrofonu da iyi değil çok. Hatta Arctic 1 ile kapışır bile diyebilirim. Son diyeceğim bu kulaklıktan uzak durun, sürücüleri vs de berbat zaten. Sonar diye bir şey yapmışlar, SteelSeries'e yakışmayan bir sürücü ve kulaklık. Kulaklığı almadan bu yazıları okumanızı tavsiye ederim.

Steelseries şikayetleri son zamanlarda çok arttı. Ben ROG Pelta almadan önce Arctics 5 almıştım. Hissiyatı ve malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmediği için aynı gün iade etmiştim. Şimdi görüyorum ki çok da doğru yapmışım aslında.

SteelSeries şikayetleri son zamanlarda çok arttı. Ben ROG pelta almadan önce Arctics 5 almıştım. Hissiyatı ve malzeme kalitesi hiç hoşuma gitmediği için aynı gün iade etmiştim. Şimdi görüyorum ki çok da doğru yapmışım aslında.

SteelSeries'i eskiden Logitech'le karşılaştırırdık... Şimdi bırak Logitech'i Gamepower-Everest'le falan bile kapışamaz o kadar kötü.

Logitech de iyi değil. Programı da vasat. Mouse aldım program sapıtıyor bir görüyor bir görmüyor en son iade ettim fareyi. Razer da öyle hele programı bu G HUB ve Synapse tam bloatware telemetri vakası programlar.
SteelSeries Arctic Nova 3 almıştım sırf programı yüzünden sattım. Bana göre tam bir bloatware çok büyük ve abartı. Ses ayarlarında 10 tane ayrı şey çıktı ne nedir anlayana çözene kadar sattım gitti.

Cidden büyük markalar çok saçmaladı son dönemde. Logitech ise fiyat konusunda asla almam berbat modeller anormal fiyatlar.

Dünyanın en rezil kulaklığı desem yeridir. Yaklaşık 1 sene önce aldım. Hiçbir sorun yoktu fakat bir anda tarayıcı üzerinde video izlerken sanki uzaklaşmışım gibi sesler donmaya-kasmaya başladı. Type-C üzerinden denesem geçer diye düşünmüştüm ama nafile. Daha da berbat oldu. Bataryasının pek gittiği söylenemez. Bu kulaklık illa sağlam bir ses kartı istiyor. Dandik bir istasyonla çözülecek iş değil. Ses kalitesinden memnunum ama ses şiddetinden asla. Bunu alacağınıza DT770 Pro vesaire alın ama bu rezillikten uzak durun. Kulaklığın mikrofonu da iyi değil çok. Hatta Arctic 1 ile kapışır bile diyebilirim. Son diyeceğim bu kulaklıktan uzak durun, sürücüleri vs de berbat zaten. Sonar diye bir şey yapmışlar, SteelSeries'e yakışmayan bir sürücü ve kulaklık. Kulaklığı almadan bu yazıları okumanızı tavsiye ederim.

Ses donması sorununu Wi-Fi modemimin 2.4 GHz üzerindeki kanalını değiştirmem sonucu çözülmüştür. Aynı sorunu yaşayanlar bu cevap ile çözebilir.