SteelSeries Arctis Nova Pro deneyimi

UnkownTecho

Uzman
Selam, kulaklığım geldi ve kurulumu Sonar üzerinden yaptım. Şunu net söyleyeyim: Cloud 3 falan bu aletin yanında gerçekten boşmuş desem yalan olmaz uzun yıllardır kullandım lakin boşa kullanmışım abartmıyorum.

PUBG Performansı: Özel EQ ayarıyla oyunun teknik ses sınırını (menzilini) resmen zorluyorum. Adam daha bana yaklaşmadan, oyunun ses gönderdiği en uç noktadan 'tık' diye yerini alıyorum. Resmen hile gibi.

Müzik Kalitesi: Pop falan dinlerken Media Clear Dialogs seçtim hatta başka müzik tarzları dinlediğim zaman Media'ya girip kendim hazır müzik EQ'leri seçiyorum. Çok memnunum netliği inanılmaz. Hi-Res sürücüler farkını hissettiriyor.

Sonar & GameDAC: Oyun ve müzik kanallarını ayırdım, ChatMix ile kontrol bende. Batarya derdi zaten yok, biri dolarken diğeri kulakta.
Parasının hakkını son kuruşuna kadar veriyor, düşünen varsa hiç beklemesin. Arctis Nova Pro candır iyi ki satın almışım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan. Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum, oyunlarda ses kalitesine falan diyecek yok ama şu ergonomi meselesi beni biraz yordu. Uzun süre kafada kalınca kafamı sıkmaya başlıyor bir yerden sonra. Bu yüzden GameBuds almak zorunda kaldım. Bir de dürüst olayım, o kadar para verince insan biraz daha premium bir malzeme hissiyatı bekliyor, bana biraz fazla plastikmiş gibi geldi. İyi oyunlar şimdiden!

Hocam sizce gamebudsla bu kulaküstü arasında çok fark var mı ses kalitesi olarak.

Hocam biri 3000 küsur Arctis Nova Pro 13-15 binlik ürün iyi olması normal zaten bu fiyata herkes alamayacağı için fazla yapacak bir şey yok.
Şimdi bir odyofile gitsek oda bunu beğenmez mesela.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Deneyimlediğim bir kulaklık ve fena değil. Ancak sadece ses kalitesi ve ses kasma isteyen birisi için bu bütçedeki IEM'ler kesinlikle daha üstün.

Deneyimlediğim bir kulaklık ve fena değil. Ancak sadece ses kalitesi ve ses kasma isteyen birisi için bu bütçedeki IEM'ler kesinlikle daha üstün.

Vallahi ben IEMleri beğenmiyorum bu tamamen çok kişisel bir durum herkesinki farklıdır. Ben basslı güzel doygun ses severim kimi de tüm enstrümanları en ince ayrıntısına kadar duymak ister ben IEM aldım cansız tatsız zevksiz bir müzik deneyimi verdi. Oyunda ayak sesi dinlemek derdim olmadığı için de aldığım günün akşamı sattım. Mesela kulak içi olarak Sony extra bass MDR-EX15AP var eski bir kulaklık artık yok. Onun tadı muazzam bir başka müzik de oyunda kendine geldi.

Sonuç olarak 10 binlik de kulaklık bana tat vermeyebilir. Ses çok kişisel bir durum. Odyofil usta birinin beğendiğini sen beğenmeyebilirsin.

Kullandığınız IEM'e göre değişir. Şu an kullandığım IEM kulak titreten basslara ve temiz tizlere sahip. Şu an kullandığım 10.000 TL'lik IEM bu kulaklıktan çoğu konuda daha üstün mesela. Sahnelemesi de çok iyi nokta atışı ses kasılıyor.

Hocam ben dün gece 00.00'da taktım kulaklığı saat 04.10'ye kadar takılı kaldı kafamda hiç bir baskı hissetmedim terletme bile yapmıyor.
Resmen çok hayran kaldım süper bir şey.

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…