kiymalipide

Başarılı
Merhaba.

Trendyol az önce 9.999 TL'den Beyaz Arctis Nova Pro kulaklığı satışa çıkardı. Satıcı direkt Trendyol'un kendisi, ihtiyacı olanlar kaçırmasın, tam da bana lazımken hemen aldım.

1751449657642.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada kulaklık Playstation versiyonu ama kafanız karışmasın, bilgisayarda da çalışıyor. Normal Nova Pro ile hiçbir farkı yok ekstra olarak sanırım PS4/5'e bağlamak için kablo çıkıyor.

SteelSeries bence oyuncu kulakligi tarafinda belki de en iyi firma ama bizim ulkedeki servisi bu markadan tiksindiriyor maalesef.
2 yıl Arctis 3 kullandım, 4 yıl gibi bir süre de Arctis 9 kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç servislik sorunum olmadı. Şimdi Nova Pro'ya geçiyorum ve umarım yine sorunum olmaz.

Fakat maalesef dediğiniz gibi ülkemizde sıkıntılıymış, servis yorumları pek iç açıcı değil.

2 yıl Arctis 3 kullandım, 4 yıl gibi bir süre de Arctis 9 kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç servislik sorunum olmadı. Şimdi Nova Pro'ya geçiyorum ve umarım yine sorunum olmaz.

Fakat maalesef dediğiniz gibi ülkemizde sıkıntılıymış, servis yorumları pek iç açıcı değil.

Ikisi SS birisi Jabra urunu olmak uzere 3 kere servisine isim dustu ucunde de THH'lik oldum. 0 insiyatif surekli isi yokusa surme modundalar.

Kablolusunu öneririm ben ama kablosuzda ısrarcı olanlar için güzel bir fiyat.
Profesyonel seviyede oyun oynanmıyorsa ve iş yapılmıyorsa hiç gerek yok diye düşünüyorum ben. Kablosuz kullanmak o kadar rahat ki.

Ikisi SS birisi Jabra urunu olmak uzere 3 kere servisine isim dustu ucunde de THH'lik oldum. 0 insiyatif surekli isi yokusa surme modundalar.
Çok geçmiş olsun, umarım bir daha sorun yaşamazsınız.

@Wie Çok iyi fiyat kesinlikle alınabilir.
Sağolun hocam düşündüğünüz için lakin 10k bütçem yok :D

@8898 hocam aslında şöyle Cloud III var bende bunu 3k bandında satsam onun parasının üzerine 7K koysam sanırım bu kulaklık bana 7K gelmiş olacak doğru mu? Ama tereddüt ediyorum işte pişman eder mi acaba diye hem mikrofon hem ses kalitesi olarak.

Sağolun hocam düşündüğünüz için lakin 10k bütçem yok :D

@8898 hocam aslında şöyle Cloud III var bende bunu 3k bandında satsam onun parasının üzerine 7K koysam sanırım bu kulaklık bana 7K gelmiş olacak doğru mu? Ama tereddüt ediyorum işte pişman eder mi acaba diye hem mikrofon hem ses kalitesi olarak.
Nova pro pişman etmez ama düz cloud 3'ü 3e satamazsınız. 2200-2100 bandına gider.