Bütçe
10 - 15k

Sivoo

Çalışkan
Uzun süre oyun oynayan ve müzik dinleyen birisiyim. Yüksek ses kaliteli ürün arıyordum. Müzik ve oyun dengesini iyi tutan bu kulaklığa karar verdim. Fakat base modelin yanında "X" ve "P" gibi modeller mevcut ve fiyat farkı var. Play Station ve Xbox kullanmıyorum, sadece PC'de kullanacağım. Hangisinde ne fark var yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de konu açmışken yüksek kalite müzik dinleyen ve aynı zamanda oyun oynayan birisi için ne önerebilirsiniz? Oyundan kastım CS veya Valorant değil yani ses kasmıyorum. Hikâyeli oyunlarda karakter konuşmalarını daha net duymak hoşuma gidiyor, sinematik bir ses deneyimi arıyorum. Müzikte de bass'lar önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre oyun oynayan ve müzik dinleyen birisiyim. Yüksek ses kaliteli ürün arıyordum. Müzik ve oyun dengesini iyi tutan bu kulaklığa karar verdim. Fakat base modelin yanında "X" ve "P" gibi modeller mevcut ve fiyat farkı var. Play Station ve Xbox kullanmıyorum, sadece PC'de kullanacağım. Hangisinde ne fark var yardımlarınızı bekliyorum.

Bir de konu açmışken yüksek kalite müzik dinleyen ve aynı zamanda oyun oynayan birisi için ne önerebilirsiniz? Oyundan kastım CS veya Valorant değil yani ses kasmıyorum. Hikâyeli oyunlarda karakter konuşmalarını daha net duymak hoşuma gidiyor, sinematik bir ses deneyimi arıyorum. Müzikte de bass'lar önemli.
SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X ve Arctis Nova Pro Wireless P arasındaki farklara ve ihtiyaçlarına uygun alternatif önerilere göre aşağıdaki bilgiler yardımcı olabilir:

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X vs P​

1. Uygulama ve Bağlantı:
- X Versiyonu: Xbox ile uyumlu, ancak PC'de de kullanılabilir.
- P Versiyonu: PlayStation ile uyumlu, ancak PC'de de kullanılabilir.

2. Ses Kalitesi ve Modlar:
- İki model de iyi ses kalitesi sunar, ancak X ve P'nin ses profilleri biraz farklılık gösterebilir.
- X: Genellikle daha fazla bass vurgusu yapar.
- P: Keskin ve net ses sunar, ses ayrımı daha belirgindir.

3. Fiyat:
- Genellikle iki model arasında price farkı bulunur. Eğer sadece PC kullanacaksanız daha uygun fiyatlı modeli tercih edebilirsiniz.

Öneriler​

1. Ses Kalitesi Önceliği:
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless P tercih edin. Hem hikâye odaklı oyunlar için net ses hem de müzik dinlerken iyi bir deneyim sunabilir.

2. Alternatif Kulaklık Önerileri:
- Sennheiser HD 599 SE: Yüksek kaliteli ses, rahat bir tasarım; hikayeler ve müzikler için uygun.
- Beyerdynamic DT 990 Pro: Açık arka tasarımı ile geniş ses alanı, müzik ve oyun deneyimlerini geliştirir.
- HyperX Cloud II: Oyun için popüler bir seçenek, ancak müzik dinlemek için de iyi ses kalitesi sunar.

3. Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Kulaklığınızın konforu, uzun süreli kullanımda önemlidir.
- Müzik ve oyun ses dengesini ayarlamak için ses ayarlarını kontrol edin.

Bu önerilerle hem oyun hem de müzik deneyiminiz için iyi bir seçim yapabileceğinizi düşünüyorum.