Zgoen32

Becerikli
Merhaba,
Yeni SteelSeries Arctis Nova 3P wirelees kulaklığı aldım ama sesler çok boğuk ve dipten geliyor.
Şarkı dinlerken diyalog geldiği zaman çok daha kötü oluyor ve PS5 üzerinden test ettiğim de ise aynı sorun devam ediyor ama PS5'te ses odaklama açtığım da bir tık daha iyi oluyor.
Ses keskin ve net değil, bu durum canımı sıkıyor HyperX kulaklığım da denediğim zaman kulaklarım açıldı resmen

Bunun için SteelSeries GG programını yükledim belki yazılımsal olabilir diye ama nasıl ayar yapacağıma dair herhangi bir bilgim yok yardım edebilir misiniz?

Hazır ses ayarları var yazılımda, onlara bir göz atar mısın? Birkaç tanesini dene, Custom, flat vs. yazıyor oyunlar için de ayarlar var. Bir müzik veya oyun videosu açıp ekolayzer ayarlarını değiştir. 1 yıldır Nova 5 kullanıyorum her yönüyle çok memnunum ben, hiç boğukluk vs. yaşamadım. Ondan önce de 4 yıl Arctis 5 kullandım yine sorunsuzdu.

Hazır ses ayarları var yazılımda, onlara bir göz atar mısın? Birkaç tanesini dene, Custom, flat vs. yazıyor oyunlar için de ayarlar var. Bir müzik veya oyun videosu açıp ekolayzer ayarlarını değiştir. 1 yıldır Nova 5 kullanıyorum her yönüyle çok memnunum ben, hiç boğukluk vs. yaşamadım. Ondan önce de 4 yıl Arctis 5 kullandım yine sorunsuzdu.

Hocam şöyle ses çok keskin ve net değil onun için ayarı nasıl yapabilirim biliyor musunuz?
Hani default olarak belki basslı boğuk geliyordur.

Bende Nova 5X satın almıştım PC'de boguk ses oluyordu. Gittim düz Nova 5 satın almıştım düzelmişti.