U UsainSrht Uzman Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 0 4 Mart 2024 #1 Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum, şu anda aklımda Nova 7 var fakat düz, P ve X arasında fiyat farkı var biraz, 1-1.5k gibi. Ne gibi teknik özellikleri değişiyor?
Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum, şu anda aklımda Nova 7 var fakat düz, P ve X arasında fiyat farkı var biraz, 1-1.5k gibi. Ne gibi teknik özellikleri değişiyor?
1 1577 Uzman Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.238 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 2.771 4 Mart 2024 #2 7 bilgisayarlar içindir. Diğerleri ise konsollar için. Eğer bilgisayarda kullanmak için alacaksan 7 al. X, Xbox içinken P, PS içindir.
7 bilgisayarlar içindir. Diğerleri ise konsollar için. Eğer bilgisayarda kullanmak için alacaksan 7 al. X, Xbox içinken P, PS içindir.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.838 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.217 4 Mart 2024 #3 1577 dedi: 7 bilgisayarlar içindir. Diğerleri ise konsollar için. Eğer bilgisayarda kullanmak için alacaksan 7 al. X, Xbox içinken P, PS içindir. Genişletmek için tıkla... Ben Artics 7 aldım ve 7p, 7X almadığıma pişmanım. Yorumlarda herkes PC ile de uyumlu olduğunu söylemişler. UsainSrht dedi: Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum, şu anda aklımda Nova 7 var fakat düz, P ve X arasında fiyat farkı var biraz, 1-1.5k gibi. Ne gibi teknik özellikleri değişiyor? Genişletmek için tıkla... Fark yok diyorlar yorumlarda.
1577 dedi: 7 bilgisayarlar içindir. Diğerleri ise konsollar için. Eğer bilgisayarda kullanmak için alacaksan 7 al. X, Xbox içinken P, PS içindir. Genişletmek için tıkla... Ben Artics 7 aldım ve 7p, 7X almadığıma pişmanım. Yorumlarda herkes PC ile de uyumlu olduğunu söylemişler. UsainSrht dedi: Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum, şu anda aklımda Nova 7 var fakat düz, P ve X arasında fiyat farkı var biraz, 1-1.5k gibi. Ne gibi teknik özellikleri değişiyor? Genişletmek için tıkla... Fark yok diyorlar yorumlarda.
KS KS U UsainSrht Uzman Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 0 5 Mart 2024 #4 7x'in fiyatınıda diğerlerinin seviyesine getirmişler bugün. Diable edition alacağım yüksek ihtimalle. Teşekkür ederim.
7x'in fiyatınıda diğerlerinin seviyesine getirmişler bugün. Diable edition alacağım yüksek ihtimalle. Teşekkür ederim.