vinisal

Uzman
N11'den kuponla birlikte 690 TL'ye Rival 3 aldım. Sizce nasıldır? Uzun vadede sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum genel olarak öneriliyordu. Yabancı yorumlara da baktım puanları güzeldi. Teknoloji biraz şans işi sanırım.
Forumda kim önerdiyse muhtemelen ya linç edilir ya da doğrusu anlatılır anlayışlı biriyse. Birisi hiç sorun yaşamaz biri alır sorun yaşar değişim yaptırır bir daha sorun yaşar ancak bu model için genel olarak kullanıcı yorumları dikkate alındığında kronik bir mouse olduğu. Hepsiburada, trendyol yorumlarından bahsetmiyorum. Kutusunu açtığı gibi 5 yıldız veren tayfa değil yani.

Bilmiyorum genel olarak öneriliyordu. Yabancı yorumlara da baktım puanları güzeldi. Teknoloji biraz şans işi sanırım.
SS mouselarda scroll problemini 10 kullanıcıdan 9'u yaşıyor. Sorunsuz gelirse şanslısınız. Ben onlarca SS mouse kullanan kişi gördüm. Kendimde 5 tane sıfır SS mouse kullandım. Hepsinde scroll bir zaman sonra gitti.

Aldıysan ve mutlu kullanıyorsan sorun yok, scroll sorunu mevcut aynı fiyat bandında ondan daha iyi fareler bulunmakta.

Aldıktan sonra konu açma işini de kim bulduysa artık... Sizin için demiyorum ancak adam 50K sisteme para bayılıyor kazıklanıyor kurulumu yapıyor geliyor bu sistem nasıldır diye soruyor. Yahu kardeşim paranın hiç mi değeri yok?
Hangileri mesela daha güzel bir öneri yapabilirseniz iptal edebilirim şu an aldım.
Bütçeniz nedir? El boyutunuz ve tutuş tipinizi de öğrenebilir miyim?

Aldıktan sonra konu açma işini de kim bulduysa artık... Sizin için demiyorum ancak adam 50K sisteme para bayılıyor kazıklanıyor kurulumu yapıyor geliyor bu sistem nasıldır diye soruyor. Yahu kardeşim paranın hiç mi değeri yok?

Bütçeniz nedir? El boyutunuz ve tutuş tipinizi de öğrenebilir miyim?
Bütçem bu civarlarda 800 TL. Önceden Katar Pro kullanıyordum elime tam oluyordu.

SS mouselarda scroll problemini 10 kullanıcıdan 9'u yaşıyor. Sorunsuz gelirse şanslısınız. Ben onlarca SS mouse kullanan kişi gördüm. Kendimde 5 tane sıfır SS mouse kullandım. Hepsinde scroll bir zaman sonra gitti.

Hocam bende ve arkadaşımda Rival 3 var ve bu scroll sorununu 2-3 yıllık kullanımımda yaşamadım. Bu arada bunu alma sebebim fiyatı o zamanlar bir mağaza kapanıyor diye sudan ucuza düşmüştü :D. Şu an da yaşadığım tek sorun 2 farenin de kaplaması söküldü o bakımdan yetersiz geldi bana. Bu arada bu dediğiniz sorunu ben yaşamadım diye yaşanmayacak gibi bir durum demiyorum yanlış anlaşılmasın tamamen kendi deneyimim bu. Bunlara ek olarak LED'ler aşırı ısınıyor ve yazın terleme yapıyor bu yüzden kapatıyorum.

1732289423256.webp