Neden komik gelsin ki? Olması gereken o zaten.Hangimiz hastanede sünnet oluyor? Faydası zararlarına çok ağır basmadıkça bu kadar riskli bir ameliyat geçirmek çok zararlıdır zarar verdiğinden değil riskinden. İyi düşünülmeli ve sonuçta bir organ izinsiz şekilde çok büyük değişime uğratılıyor bence komik gelebilir ama insan 18 yaşının altında sünnet olmamalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Tanrı - Allah bizi kusursuz yarattıysa? Neden kusursuz olan bedene müdahale ediyorsun? Bu şirk koşmaktır. Ben sünnete ve sünneti savunanlara karşıyım. Benim bedenim sor bakalım ben isteyecek miyim? Saçma sapan pagan adetleri.
Arkadaş sünnetin faydalarının zararlarına ağır bastığını iddia eden bir çalışma göndermiş ben ise zararların hafife alındığını iddia eden bir parçayı çevirip attım ( deepl yapay zeka ile).
- Makaleler
- 4
Hocam komik gelmiyor, bakın bu sizin fikriniz ve ben saygı duyuyorum. Sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey, dediklerinizin bir bilimsel dayanağı olmayışı. Yoksa bu hayat sizin. Yanlış anlamayın, şahsınıza karşı da bir garezim yok. Olay bilimi yanıltmaya geldiğinde Trigger yiyorum ben. Enfeksiyondan korumuyor falan dendi konuda. Ona tav oldum, yoksa dediğim gibi, ister olun, ister olmayın. Kendi çocuğunuza da yaptırmazsınız olur biter. Ben yaptırırdım, sorduğunda da sebeplerimi anlatırdım. Anlamayacağını zannetmiyorum. Ya da burada ne yazık ki oldu denecek bir şey yok. Bir insan sahip olmadığı bir şey nasıl özler de arkasından ağıt yakar anlam veremedim.Hangimiz hastanede sünnet oluyor? Faydası zararlarına çok ağır basmadıkça bu kadar riskli bir ameliyat geçirmek çok zararlıdır zarar verdiğinden değil riskinden. İyi düşünülmeli ve sonuçta bir organ izinsiz şekilde çok büyük değişime uğratılıyor bence komik gelebilir ama insan 18 yaşının altında sünnet olmamalı. Bu arada geçmiş olsun.
Bu da başka bir saçma tespit. Sünnet, orta doğu din ailesinden gelir. Kökeni Antik Mısır'a dayanır.
Her neyse bu doğru olduğunu göstermiyor.Hocam komik gelmiyor, bakın bu sizin fikriniz ve ben saygı duyuyorum. Sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey, dediklerinizin bir bilimsel dayanağı olmayışı. Yoksa bu hayat sizin. Yanlış anlamayın, şahsınıza karşı da bir garezim yok. Olay bilimi yanıltmaya geldiğinde trigger yiyorum ben. Enfeksiyondan korumuyor falan dendi konuda. Ona tav oldum, yoksa dediğim gibi, ister olun, ister olmayın. Kendi çocuğunuza da yaptırmazsınız olur biter. Ben yaptırırdım, sorduğunda da sebeplerimi anlatırdım. Anlamayacağını zannetmiyorum. Ya da burada ne yazık ki oldu denecek bir şey yok. Bir insan sahip olmadığı bir şey nasıl özler de arkasından ağıt yakar anlam veremedim.
Bu da başka bir saçma tespit. Sünnet, orta doğu din ailesinden gelir. Kökeni antik mısır'a dayanır.
- Makaleler
- 4
Bu sizin fikiriniz. Saygı duyuyorum, olmadıysanız olmamaya devam edin, olduysanız geçmiş olsun, çocuğunuzu yaptırmazsınız olur biter. Benim için olayı bilimsellendirmeye çalışıp afallamayın yeterli. Bedeninizde istediğiniz kadar hak ilan edebilirsiniz.
Evet hocam, 9 yaşında iken.Sünnet oldunuz mu? Garip ama sorasım geldi, sünnetin zararlarını bile bile sünnet olan var mı? Çok zararlı bir eylem ve tamamen karşıyım. Sizin düşünceleriniz neler?
- Makaleler
- 1
Hocam yalnız yaş arttıkça daha zorlu bir süreç oluyor diye biliyorum. Bir de hangimiz hastanede sünnet oluyor siye sorarken ne demek istediniz?Hangimiz hastanede sünnet oluyor? Faydası zararlarına çok ağır basmadıkça bu kadar riskli bir ameliyat geçirmek çok zararlıdır zarar verdiğinden değil riskinden. İyi düşünülmeli ve sonuçta bir organ izinsiz şekilde çok büyük değişime uğratılıyor bence komik gelebilir ama insan 18 yaşının altında sünnet olmamalı. Bu arada geçmiş olsun.
Sünnet farz değil, Hz. Muhammed'in sünnetidir zaten.Tanrı - Allah bizi kusursuz yarattıysa? Neden kusursuz olan bedene müdahale ediyorsun? Bu şirk koşmaktır. Ben sünnete ve sünneti savunanlara karşıyım. Benim bedenim sor bakalım ben isteyecek miyim? Saçma sapan pagan adetleri.
Ki Allah'ın bizi kusursuz yaratması bizim gerekli şeyleri yapmamıza engel değil. Bir canlı olarak en olası şekilde yaratıldığımizi anlatıyor o. Oradaki kusursuz mesela 2 bacağın ideal olması gibi gibi. Ha o da garip bir durum ama, belki 3 bacak daha iyi? Iste bu da inanca giriyor. Inanan birinin cevabı ile inanmayaninki bir olmaz. Eğer tamamen kusursuz olsaydık işte o zaman biz Tanrı olurduk.
Son düzenleme:
Ben de sünnet oldum. Nette aratırsanız sünnet olmanın faydaları diye her yerde yazar.
babaci
Üstün
Mucizeayetlernoktacom da falan bulabilir miyiz hocam faydalarını?Ben de sünnet oldum. Nette aratırsanız sünnet olmanın faydaları diye her yerde yazar.