dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Daha önceki konumda P2P vb. şeyleri kullanamadığımı belirtmiştim.

Saha ekibi gelip eve giren optiği odaya çekmeye üşendikleri için sitede ayrılan VDSL2 odaya çekili diye VDSL2'den port açtılar ve bu yüzden 500 Mbps TV+ paket ile 100 alırsam dua ediyorum.

Neyse işin asıl iğrençleşmeye başlayan kısmı paketi düşürmeme izin vermemeleri! TV+ denilen saçmalığı modem kurulurken eve daha taşınmadığımdan dolayı kurduramamıştım. Şimdi ise taahhütsüz pakette olmama rağmen TV+'ı bahane göstererek ne TV+'ı iptal ettiriyorlar, ne de 500'luk paketi 100 Mbps yapıyorlar, 100 Mbps'ye 1/2 hafta içinde indirirlermiş! Tabii evde 3 saat bile internetsiz kalırsam bütün işim kitleniyor ve daha komiği müşteri hizmeti halen daha fiber olduğunu belirtiyor. Fiber portunda değilim oysaki, VDSL2 portundayım.

Çalışan paketi ile 500 Mbps + TV Plus paketini 380 liraya "kullanmaktayım". 100 Mbps yanlışım yoksa 200 liraya geliyor, yani yarısı. Binada TurkNet GigaFiber mevcut, veririm 700 lirayı kullanırım 1000 Mbps'lik sansürsüz interneti. Size önerim bu rezil firmaya bir kuruş bile vermemeniz dostlar.

Aşağıdaki ekte ise porttan modeme gelen bilgide paket olarak 100 Mbps olarak gelmekte 500 Mbps'lik pakette.

1757604627041.webp

Diğer konum;

Son düzenleyen: Moderatör:
Size önerim bu rezil firmaya bir kuruş bile vermemeniz dostlar.
Turkcell Superonline ile sorunsuz bir gün daha! (!)