Fisticuffs

Başarılı
Makaleler
1
Evet, biliyorsunuz ki nedensiz bir şekilde Call of Duty sunucuları Superonline tarafından engellenmiş durumda. Bende deneme yanılma ile bir çözüm yöntemi bulup burada paylaşmak istedim. Hadi başlayalım.

1-Gerekli Uygulama
İndirmemiz gereken uygulama sadece Cloudflare WARP. Bu siteye girip Windows tuşuna basıp indirebilirsiniz: 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.

a.webp

Setup dosyasında gerekenleri yaptıktan sonra 2. adıma geçelim.

2-Yöntemin Ta Kendisi

Evet, Cloudflare WARP açtıktan sonra oyuna giriyoruz.

Screenshot 2024-11-02 142619.webp

(WARP'a bağlandığınızda böyle gözükecek.)

Oyunu açtıktan sonra ana menüye gelene kadar WARP'ı açık bırakın. Ardından ana menüye gelip istediğiniz oyunu seçip o oyunun menüsüne girdikten sonra Cloudflare WARP'ı kapatın. Eğer kapatmazsanız maçlara giremezsiniz o yüzden bu adım önemli.

Eğer her şeyi doğru yaptıysanız oyunda maçlara sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz.

3-Bitiş

Umarım çözüm sizin işinizede yaramıştır, eğer ki bir sorunuz varsa konunun altında belirtebilirsiniz yardım edebildiğim kadar etmeye çalışırım.
Herkese iyi oyunlar dilerim.

Evet, biliyorsunuz ki nedensiz bir şekilde Call of Duty sunucuları Superonline tarafından engellenmiş durumda. Bende deneme yanılma ile bir çözüm yöntemi bulup burada paylaşmak istedim. Hadi başlayalım.

1-Gerekli Uygulama
İndirmemiz gereken uygulama sadece Cloudflare WARP. Bu siteye girip Windows tuşuna basıp indirebilirsiniz: 1.1.1.1 — The free app that makes your Internet faster.

Eki Görüntüle 95280

Setup dosyasında gerekenleri yaptıktan sonra 2. adıma geçelim.

2-Yöntemin Ta Kendisi

Evet, Cloudflare WARP açtıktan sonra oyuna giriyoruz.

Eki Görüntüle 95285

(WARP'a bağlandığınızda böyle gözükecek.)

Oyunu açtıktan sonra ana menüye gelene kadar WARP'ı açık bırakın. Ardından ana menüye gelip istediğiniz oyunu seçip o oyunun menüsüne girdikten sonra Cloudflare WARP'ı kapatın. Eğer kapatmazsanız maçlara giremezsiniz o yüzden bu adım önemli.

Eğer her şeyi doğru yaptıysanız oyunda maçlara sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz.

3-Bitiş

Umarım çözüm sizin işinizede yaramıştır, eğer ki bir sorunuz varsa konunun altında belirtebilirsiniz yardım edebildiğim kadar etmeye çalışırım.
Herkese iyi oyunlar dilerim.
Harbiden de adı üstünde Sansüronline. CoD'u ye engellersin ki?

Su anda Superonline ile CoD BO6 oynuyorum. Su anda. Simdi. Sende guvenli internet falan aciktir, guvenli internet acikken R6 sunucularina falan da baglanmiyor. Kontrol et.
Hocam, Rainbow 6 oynarken sunucuya bağlanabiliyorum ama bu bahsettiğiniz güvenli interneti kapatmak için ne yapmam lazım?