Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Sunucuya olan uzaklık sebebiyle böyle bir fark görüyor olabilir misin?
Traceroute atıp çıktıyı paylaşır mısın?Merhaba CS'de normalde Frankfurt sunucularında arkadaşımda 50-60 ms arası dolanırken bende 71 msleri görüyor. arkadaşımla aynı ISS'leri kullanmamıza rağmen neden bu kadar fazla ping alıyorum?
Eki Görüntüle 191025
- Makaleler
- 17
Hâline şükret bence, Pingcell Superoffline kullanıyorsun. 71 ping az bile.
Az önce aldığım ping değeri. (1350'leri de gördüm ancak SS alamadım.)
Ayrıca arkadaşın ile senin farklı ping almana şunu söyleyebilirim; kablolu/kablosuz kullanıyor olmanız, modeminiz, altyapınız, anlık açık olan programlar gibi bir sürü etken var, tek başına aynı ISS olduğu için aynı ping değerini beklemek mantıklı değil.
Az önce aldığım ping değeri. (1350'leri de gördüm ancak SS alamadım.)
Ayrıca arkadaşın ile senin farklı ping almana şunu söyleyebilirim; kablolu/kablosuz kullanıyor olmanız, modeminiz, altyapınız, anlık açık olan programlar gibi bir sürü etken var, tek başına aynı ISS olduğu için aynı ping değerini beklemek mantıklı değil.
Bu çıtayı arşa çıkarmış.. Pinge bak.. Kaplumbağanın refleksler bile bu kadar geç değildir.Hâline şükret bence, Pingcell Superoffline kullanıyorsun. 71 ping az bile.
Eki Görüntüle 191028
Az önce aldığım ping değeri.
BurakTR
Yetkin
Frankfurt 1 sunucusuna attığım traceroute.
Traceroute öndesinde modemi yeniden açıp kapattım sorun şu anlık çözülmüş gibi duruyor mesajınız için teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
İç hattın sorunsuz.Frankfurt 1 sunucusuna attığım traceroute.
Traceroute öndesinde modemi yeniden açıp kapattım sorun şu anlık çözülmüş gibi duruyor mesajınız için teşekkür ederim.
Hop 5–6'da sıçrama var. TR çıkış ile Avrupa giriş router’ı arasındaki hat.
Sansüronline görünüşe göre bölgende farklı backbone üzerinden çıkış yapıyor.
Arkadaşın farklı bir şehirde veya santraldeyse rotası birkaç router daha kısa olabilir.
Senin yapabileceğin bir şey yok. Ha şiddetle önerim, Sansüronline'dan kurtulman olabilir
iamnoobhas
Uzman
Bu yaşadığın her ISS de gerçekleşebilir. Bölgende hangi ISS daha kaliteli hizmet veriyorsa onu kullanabilirsin ki zira ben de Turknet de aynı problemleri yaşıyorum. Sürekli zırt pırt hızımı düşürüyorlar.