Superonline fiberde ping durumu nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hicsevilmedim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 90
Selam. Binamıza SOL fiber geldi. Bugün aktif edilmiş ve bir temsilci kapıya tanıtım için geldi. 800 TL'ye 1000 download, 1000 upload vereceğini söyledi. İnternette araştırma yaptığımda SOL'un oyunlarda ping anlamında pek iyi olmadığını fark ettim. Ancak çoğu konu 1 yılı aşkındı. Size sormak istediğim de bu; oyunlardaki performansı nasıl? Şu an Turknet ADSL kullanıyorum ve oyunlarda ping konusunda hiç şikayetim olmadı, 5-6 yıldır kullanmama rağmen. Sürekli download ve upload yapan biri de olmadığım için günlük hayatta 70 Mbps yetiyor. Modemimde iyi, evdeki bireylere de gayet iyi dağıtıyor interneti. Her neyse, epey uzattım, kusura bakmayın.

Dip not: Turknet'in son zammından sonra ADSL internete de 950 TL vermek istemiyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta, CS2'de ve daha birçok oyunda sorun yaşamadım. Hiçbir ping sorunum yok.

Türknet routing konusunda çok başarılı. Bayağı düşük ping alıyordu arkadaşım.
Türk Telekom da gayet iyi genelde.
Superonline'yi beğenmiyorum.

Ankara özelinde Avrupa sunucusuna Superonline FTTH'de 50-60 ms alırken TT VDSL'de 39-50 ms alıyorum. Birebir aynı mahalle, yakın lokasyonlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…