Detaylar
Kim cevapladı?Oppie
Başarılı
Hocam, bildiğim kadarıyla bir binadan 1 kişi bile Superonline alsa o binaya fiber çekerler. Bizim burada bu şekilde oldu. Aralıkta çektiler ocakta evlere kablo çekip sinyal verdiler...
Bize bu tür şeklinde altyapı kapağı bıraktılar bazı yerlerde bunun baz istayonu için çekildiği yazıyordu ondan biraz endişendim.
Dosya Ekleri
Merhaba,
Superonline firması sokağımıza altyapı çekti ama evler hep müstakil tarzı. 4 katlı da var, 2 katlı da, sadece logar kapağı şeklinde olarak bıraktılar. Sizce bunlardan evlere fiber verilir mi?
Bizim mahalleyede çektiler 2-3 ay geçmesine rağmen hala aktif değil Superonline kullanamıyorum.
Oppie
Başarılı
Bizim mahalleyede çektiler 2-3 ay geçmesine rağmen hala aktif değil Superonline kullanamıyorum.
Desene o zaman gelip gelmeyeceği belli değil.
eyre
Yetkin
Bana Superonline bağlanalı 2 yıl oldu sanırım. Mahalleme fiber altyapı döşenmesinden itibaren yanlış hatırlamıyorsam 8 ay sonra kapımıza gelip dairemize fiber altyapı isteyip istemediğimizi sormuşlardı. Yani fiber altyapıyı gördüğünüzde maksimum 1 yıl içerisinde dairenize de geliyor diyebiliriz.
Bana Superonline bağlanalı 2 yıl oldu sanırım. Mahalleme fiber altyapı döşenmesinden itibaren yanlış hatırlamıyorsam 8 ay sonra kapımıza gelip dairemize fiber altyapı isteyip istemediğimizi sormuşlardı. Yani fiber altyapıyı gördüğünüzde maksimum 1 yıl içerisinde dairenize de geliyor diyebiliriz.
Tüm daireleri dolaşıyorlar mı?
Sordum başvuru yapacaktım daha aktif olmamıştır o zaman dedi kendileride bir şey bilmiyor ki.
Bizim binaya kablo çektiler. 1 Ay sonra aktif ettiler.60 daire var sitede oturuyorum. Belki fazla kişi aldığı için ilk bize çektiler.Merhaba,
Superonline firması sokağımıza altyapı çekti ama evler hep müstakil tarzı. 4 katlı da var, 2 katlı da, sadece logar kapağı şeklinde olarak bıraktılar. Sizce bunlardan evlere fiber verilir mi?
Blackjaz
Becerikli
Konudan bağımsız olarak; Herhangi bir VDSL > 1 milyon milyar Gbps Superonline. 1000 Mbps kullanıcısı olarak önermiyorum.
Konuya yakın olarak; arkadaşım binasının önünde 3 tane bundan var, binalarında superonline fiber de var, kullanan da var. Kiracıları da kullanıyordu, çıkardılar kendi taşınıyor. Fakat alt yapı sorgulamasında çıkmadığı gibi başvuru yaparken de alt yapı görmüyorum superbox verelim falan diyorlar.
Komple rezillik akıyor paçalarından. Öyle leş bir firma.
Konuya yakın olarak; arkadaşım binasının önünde 3 tane bundan var, binalarında superonline fiber de var, kullanan da var. Kiracıları da kullanıyordu, çıkardılar kendi taşınıyor. Fakat alt yapı sorgulamasında çıkmadığı gibi başvuru yaparken de alt yapı görmüyorum superbox verelim falan diyorlar.
Komple rezillik akıyor paçalarından. Öyle leş bir firma.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet