ZTE'de kolay iş. ZyXEL başa bela sadece.
Zyxel unmanaged switch kullanıyorum demek istedim, LAN için. Saha veya ONT değil. Sıkıntı yok.

Ploam genellikle DEFAULT oluyor, fakat arayüzden kontrol etmekte fayda var, web sayfasında yoksa Config exportu yapın.
Bakacağım sonra. Şimdilik tek tek bilgileri topluyorum.

@Liguori iyi haber TurkNet ZTE sahalarda burstlu hız yok sabit son hız GPON sınırlarında yani yükselip düşmüyor :)
Örneğin taşınmadan önce TurkNet kullanırken:

Eki Görüntüle 196263
Evet zaten bu yüzden bilgileri toplamaya çalışıyorum. TurkNet ile limit olmadığını biliyorum. Diğer konularda görmüştüm.

Şimdilik şunlar hariç her şeyi ZTE ONT'den not aldım:
  • PLOAM Format
  • PLOAM Password
  • LOID Password
  • OMCC Version
Bunları bulmaya çalışacağım. Onun dışında kafamı karıştıran tek şey "Software version 1" ve "Software version 2". Bunlar acaba aynı mı olmalı yoksa biri ZTE arayüzünde yazan SW Version, diğeri ise Boot Loader Version mı olmalı. Çünkü bunların ikisinin tek farkı son üç rakam. Onun dışında aynı syntax. O yüzden tam emin değilim.

ZyXEL unmanaged Switch kullanıyorum demek istedim, LAN için. Saha veya ONT değil. Sıkıntı yok.

Bakacağım sonra. Şimdilik tek tek bilgileri topluyorum.

Evet zaten bu yüzden bilgileri toplamaya çalışıyorum. TurkNet ile limit olmadığını biliyorum. Diğer konularda görmüştüm.

Şimdilik şunlar hariç her şeyi ZTE ONT'den not aldım:
  • PLOAM Format
  • PLOAM Password
  • LOID Password
  • OMCC Version
Bunları bulmaya çalışacağım. Onun dışında kafamı karıştıran tek şey "Software version 1" ve "Software version 2". Bunlar acaba aynı mı olmalı yoksa biri ZTE arayüzünde yazan SW Version, diğeri ise Boot Loader Version mı olmalı. Çünkü bunların ikisinin tek farkı son üç rakam. Onun dışında aynı syntax. O yüzden tam emin değilim.

Firmware birisi aktif diğer pasifte duran yarı aktif. Yine de girmelisin ikinciyi.
Ploam password default gerisi boş bırak geç zaten loid yok bildiğim kadarıyla TurkNet'te.
Omcc falan zaten Auto çekiyor oltden genellikle 0×80