Superonline rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pcman80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 598
  • Etiketler Etiketler
    superonline
@Pcman80, Ne indirirsen indir hız 12 KB/sn ile sınırlı mı kalıyor da? Hız testi sonucunu atar mısın bi?
Hocam şuan atamam maalesef.

Program: İnternetten indirmeye çalıştığım her şey.
Altyapı: VDSL
Paketim (güya) 24 (max. 15 veriyor)
Hız testi: Speed test
Son soru hakkında bir bilgim yok.

Son düzenleme:
Superonline'ın DNS engellerinden şikayet edeceğinize edindiğiniz "dert", dert falan değil. Madem bir sıkıntı var, çözüm arayın. Bırakın çözüm aramayı, gidip müşteri hizmetlerini aradınız mı misal?

Bugün benimde SuperOnline internettim bir sorun var. EpicGames'ten GTA V indiriyorum 128~800kb/sn çekiyor.

Hocam oranın müşteri hizmetlerini en az 15/20 defa rahatsız ettim. Her seferinde uzaktan modemi resetletip geçiyorlardı. Bir kere çalışan geldi sadece. Hem arıyorum, hem de Turkcell üzerinden arıza kaydı oluşturuyordum. Değişen yok ancak. Bu sefer de 2 kere arıza kaydı oluşturdum hala tık yok.

Hocam şu an atamam maalesef.
Neden atamazsınız ki? Bunu yazana kadar atabilirdiniz bence. Söylediğiniz şeye göre indirme hızınız 0.1 Mbps falan çıkması lazım. Ne indirirseniz indirin, 10 KB/sn civarında indirme hızı olduğunu söylediniz.

Hocam yanlış anlattım galiba. Speedtest'te problem gözükmüyor. Ancak indirmeye gelirse tüm şansımı kullanırsam 130kb oluyor.

Dosya Ekleri

• 1736191189143.webp
    1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Farkli cihazlardada ayni durum mevcut mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…