İkisi de birbirinden leş ISS'ler. Turkcell kullanırsan çok fazla sansüre maruz kalacaksın. Kablonet kullanırsan kalitesiz müşteri hizmetleri ve şansın yoksa sürekli altyapı arızası yaşayacaksın. Ekip gönderdik diyip göndermeyecekler. TurkNet veya TT daha iyi olacaktır. Benim önerim TurkNet üzerinden TT altyapısı almanız.
Hocam, konu sahibi fiber altyapı kullandığından bahsetmiş. Fiber altyapıda ADSL/VDSL altyapıda olduğu gibi çok problem olur mu? Yani ben olacağını sanmıyorum ama yanıltmak istemem. Bilemeyiz.

Neden bu ikisi? Özel sebebiniz yoksa söyleyin. Altyapınız nedir? Ona göre TT'den daha ucuz öneriler yapılacaktır.
TT ucuz değil ki be hocam. Değişik fiyat politikaları var.

Aynı şeyin laciverti ikisi de. İndirim kodlarıyla Netspeed ucuz ve kaliteli.
Netspeed önceden çok çok iyiydi. 100 Mbps fiber kullanıcısıyım, şu anda da fena değil ama müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Bazen 20-30 dakika bekliyorum. Destek açın biz ulaşırız falan diyorlar. Arada bir modem IP almıyor, kopuyor. Reset atıyorum, bazen düzeliyor bazen bekliyorum. Önceden hiç böyle değildi. Ne oldu bilemedim.

Kablonet'ten Superonline'a geçtim birkaç ay önce. Henüz sıkıntı yaşamadım fakat herkesin dediği gibi sansür olayları falan var, uzun süre kullananlar daha iyi bilir. Kablonet'e gelirsek; yaklaşık 10 yıl kullanan biri olarak kesinlikle önermiyorum.

@Mr. Soprano, bir süredir Netspeed kullanıyorum ve belirttiğiniz sorunları yaşamadım hiç. Altyapınızda sıkıntı olabilir. Müşteri hizmetlerini birkaç kez aradığımda ise anında bağlanabildim.
Vallahi çok şaşırtıcı hocam. En son aradığımda 17 dk boyunca aradım. Ondan önce 31 dakika 50 saniye aramıştım. Ondan önce 10 dakika, daha önce 9 dakika, daha önce 20 dakika. Ben ulaşamıyorum. Dediğiniz gibi önceden tak diye açıyorlardı. Altyapıda sıkıntı var mı bilmiyorum. Fiber altyapıda modemin IP almaması konusunda nasıl bir sıkıntı olabilir bilemedim. Kendileri de uzaktan reset atıyorlar zaten. Olmazsa destek açalım diyor. O da TT ekibini yolluyor.

Kablonet'ten Superonline'a geçtim birkaç ay önce. Henüz sıkıntı yaşamadım fakat herkesin dediği gibi sansür olayları falan var, uzun süre kullananlar daha iyi bilir. Kablonet'e gelirsek, yaklaşık 10 yıl kullanan biri olarak kesinlikle önermiyorum.
Türk Telekom altyapısıyla mı Kablonet kullandınız hocam? Neden memnun değilsiniz?

Aynen hocam. Türk Telekom FTTH.

Vallahi çok şaşırtıcı hocam. En son aradığımda 17 dk boyunca aradım. Ondan önce 31 dakika 50 saniye aramıştım. Ondan önce 10 dakika, daha önce 9 dakika, daha önce 20 dakika. Ben ulaşamıyorum. Dediğiniz gibi önceden tak diye açıyorlardı. Altyapıda sıkıntı var mı bilmiyorum. Fiber altyapıda modemin IP almaması konusunda nasıl bir sıkıntı olabilir bilemedim. Kendileri de uzaktan reset atıyorlar zaten. Olmazsa destek açalım diyor. O da TT ekibini yolluyor.
Fiber altyapıda da VDSL2 altyapıda da IP alınamayabilir hocam. Bu, DSL/PON ışığında yandığında gerçekleşir. Hattınız bir IP'ye bağlanamaz (örneğin 78 veya 85 ile başlayan IP'ler), teknik müdahale gerekebilir de.

Geçmiş olsun.