Makaleler
104
Yer
İstanbul
  1. https://cloud.tr069.pro/register adresinden hesap oluşturun.

1762696871306.webp

2. E-posta adresinizi doğrulayın.
  3. Şimdi ücretsiz bir TR-069 (Teknik Rapor 069 - Technical Report 069) CPE WAN Management Protocol (CWMP - Müşteri Tarafı Cihazı Geniş Alan Ağı Yönetim Protokolü) server oluşturun.

1762697069994.webp

1762697173302.webp

4. Instance is initializing, please wait a few minutes diyecek ve örnek sunucuyu oluşturacak.
  5. Şimdi modem arayüzüne girin.
  6. F12'ye basın ve console yerine $.loadMain("/cwmp.htm"); kodunu yapıştırıp Enter'a basın.
  7. Bu aşamada artık CWMP bilgilerini oluşturduğunuz server ile değiştirip cihaz doğrulamasını kaldırabilirsiniz.
  8. EX530v arayüzünden CWMP etkinleştir ve bilgilendirme düğmelerini açıın.
  9. cloud.tr069.pro'da UI yazan panelden user settings yerinden sUser şifresini değiştirebilirsiniz işlem tamamdır.

Kaynak

Hocam maalesef kaydet butonu ISP tarafından kapatılmış fakat INCLUDE_USER_RESTRICTION=false; $.unlocked=1; $.userType="Admin"; komutu ile aktif hale getirilebiliyor az önce çalıştırdım kendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam maalesef kaydet butonu ISP tarafından kapatılmış fakat INCLUDE_USER_RESTRICTION=false; $.unlocked=1; $.userType="Admin"; komutu ile aktif hale getirilebiliyor az önce çalıştırdım kendim.
$.loadMain("/cwmp.htm"); kodunu konsola yazınca CWMP bilgilerinin olduğu sayfa sizde açılıyor mu? Bu kodu girince benim arayüzde bir sayfa açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: