Tanıdıklarım daha az ping aldıklarını söylüyorlardı hatta türk telekomdan kurtuldukları için seviniyorlardı. Sansür falan umurlarında değil tabi klasik kullanıcılar.
Tanıdıklarım daha az ping aldıklarını söylüyorlardı hatta Türk Telekom'dan kurtuldukları için seviniyorlardı. Sansür falan umurlarında değil tabii klasik kullanıcılar.
Altyapı farkıdır hocam ya da Superonline geçtiklerinde verilen yeni modem/router eskisine göre daha iyi bir bağlantı kurmuştur Wi-Fi'da çok ucu açık bir konu.
Türknetten 1gbps süperonline ye geçtim sansür olayı ne bilmiyom ama ben goodbyedpi olmadan gerekli siteleri açabiliyom genellikle goodbyedpi açık olduğu için tabi her siteyi açabiliyom 2 senedir fln sorunsuz kulanıyom Türknetin hizmeti kötüydü bide ve ayda 1 kere illa kesiliyodu o yüzden değiştirdim
Tanıdıklarım daha az ping aldıklarını söylüyorlardı hatta Türk Telekom'dan kurtuldukları için seviniyorlardı. Sansür falan umurlarında değil tabii klasik kullanıcılar.
Altyapı farkıdır hocam ya da Superonline geçtiklerinde verilen yeni modem/router eskisine göre daha iyi bir bağlantı kurmuştur Wi-Fi'da çok ucu açık bir konu.