Yurt dışı çıkışları sansüronlinede iyi diyorlardı. Hiç kullanmadım ama doğrudur bilemiyorum.
Evet gayet iyi(!)
https://forum.donanimhaber.com/supe...yurt dışı-cikis-problemleri-guncel--162267957

Nerede iyi diyorlardı lütfen bulursanız atın incelemek istiyorum o konuları.

Sansüronline'dan kötü routering yapan firima kullanmadım şu ana kadar.
Tanıdıklarım daha az ping aldıklarını söylüyorlardı hatta türk telekomdan kurtuldukları için seviniyorlardı. Sansür falan umurlarında değil tabi klasik kullanıcılar.

Tanıdıklarım daha az ping aldıklarını söylüyorlardı hatta Türk Telekom'dan kurtuldukları için seviniyorlardı. Sansür falan umurlarında değil tabii klasik kullanıcılar.

Altyapı farkıdır hocam ya da Superonline geçtiklerinde verilen yeni modem/router eskisine göre daha iyi bir bağlantı kurmuştur Wi-Fi'da çok ucu açık bir konu.

Türknetten 1gbps süperonline ye geçtim sansür olayı ne bilmiyom ama ben goodbyedpi olmadan gerekli siteleri açabiliyom genellikle goodbyedpi açık olduğu için tabi her siteyi açabiliyom 2 senedir fln sorunsuz kulanıyom Türknetin hizmeti kötüydü bide ve ayda 1 kere illa kesiliyodu o yüzden değiştirdim

Tanıdıklarım daha az ping aldıklarını söylüyorlardı hatta Türk Telekom'dan kurtuldukları için seviniyorlardı. Sansür falan umurlarında değil tabii klasik kullanıcılar.

Daha az ping almasının sebebi TT'nin VDSL2 vermesidir sansüronlinenın FTTH olmasıdır yani burada fark fiber ISS değil :D

Altyapı farkıdır hocam ya da Superonline geçtiklerinde verilen yeni modem/router eskisine göre daha iyi bir bağlantı kurmuştur Wi-Fi'da çok ucu açık bir konu.
Yani kulaktan duyma bilgi. Dediğim gibi kendim hiç kullanmadım.

Daha az ping almasının sebebi TT'nin VDSL2 vermesidir sansüronlinenın FTTH olmasıdır yani burada fark fiber ISS değil :D

Yok fiber kullanıyordu Türk Telekom'da da.

Odaya kalan gelmeyen fibere ben fiber demiyorum zaten.

Evet gayet iyi(!)
https://forum.donanimhaber.com/supe...yurt dışı-cikis-problemleri-guncel--162267957

Dediğim gibi ben iyi diye bir iddiada bulunmadım ama Google'a bakınca çıkan veri bir şey ifade etmez. İyi olduğunu söyleyen insanlar da var.