beyler 1000 mbps kulanıyom süperonline nin şimdi ben 10 gigabit istesem o kadar hızı verirmi la ve altyapım destekler mi ki
Destekler

Verdikleri router BE19000 SFP+ desteği var sfp+ ile 10gbps veriyordur.

1000 Terabit interneti sudan ucuzda satsalar yine de bu sansür uygulayan sağlayıcılardan almam. Arkadaşlar, bu tür şeylerle gözünüzü boyamasınlar, oyun platformları erişim engeli yedikten sonra 10 gigabit internetle anca 16K çözünürlükte Kuran okuma yarışması izlemek dışında başka bir şey kalmaz artık.
Openwrt ile zapret kullanırsın idare eder olur.

Kral ben şu an 1000 Mbps kullanıyorum Turkcell'in Steam de yüklerken 60 70 MB ile yüklüyorum bu 2000 Mbps paketini alsam Steam'de 100'den fazla MB alır mıyım?

Hocalarım, Zapret aşağı Zapret yukarı eyvallah, hepimiz olması gerekeni unutuyoruz, sansürü normalleştirmektir bu aslında, "... engellensin, önemli değil ben zaten DPI bypass yöntemlerini kullanıp giriyorum" demek çözüm değil. Bilinçlenmemiz lazım, paranoyak olmalıyız, şimdilik işi çözüyor olsa bile bir gün her şey engellendiğinde sıra bunada gelecek. Zapret, GoodbyeDPI, SpoofDPI cart curt vs. Çin hükümetinin Türkiye'ye göndereceği bir tane DPI sistemine bakıyor, delin bakalım o Firewall'ı delinebiliyor mu?