Sansüronline adama tavanına bilgisayar astırır. Kullanmayın kullandırtmayın. Etiket hızları bunlar. Cloudflare İstanbul sunucusuna route vermeyen şikret bu.

Hocalarım, Zapret aşağı Zapret yukarı eyvallah, hepimiz olması gerekeni unutuyoruz, sansürü normalleştirmektir bu aslında, "... Engellensin, önemli değil ben zaten DPI bypass yöntemlerini kullanıp giriyorum" demek çözüm değil. Bilinçlenmemiz lazım, paranoyak olmalıyız, Zapret, GoodByeDPI, SpoofDPI cart curt vs. Çin hükümetinin Türkiye'ye göndereceği bir tane DPI sistemine bakıyor, delin bakalım o Firewall'ı delinebiliyor mu?
valla bu sansür olayı ne bilmiyom ama turkcell kulanıyom goodbyedpi kulanmadan gerekli siteleri ztn acabiliyom diğer P ile başlayıp o ile biten siteler ztn Türkiyede yasak onlarıda Goodbyedpi ile açıyom

valla bu sansür olayı ne bilmiyom ama turkcell kulanıyom goodbyedpi kulanmadan gerekli siteleri ztn acabiliyom diğer P ile başlayıp o ile biten siteler ztn Türkiyede yasak onlarıda Goodbyedpi ile açıyom
Hocam Bypass olmadan girebildiğiniz siteler engelli değil zaten, birgün neredeyse bütün internet şu an ki cinsel içerikli siteler gibi engellenebilir.
Türknet'te buna gerek yok DoT kullansan zaten girebiliyorsun.
İşte bu yüzden ne kadar veya nasıl internet sağladığına bakılmaksızın TürkNet'ten başka seçenek yok, bu aslında diğer servis sağlayıcılarına karşı bir protestodur.

Tekrar bakınca gördüm, simetrik vermiyorlar yine, yazıklar olsun bari bunda cimrilik yapmayın be.

Hocam bulgaristan sofia da deneyebilirsiniz.
1773256322310.webp
en iyi sonucu Almanya Berlin verdi Bulgaristanda düşük verdi steam den kaynaklı olduğunu düşünüyom bende bide epic games i deneyim