Florentiy

Başarılı
Merhaba;
Recep Bey'in son konusuna istinaden gelip burada bir konu açmak istedim. Evimde unifi udm Pro mevcut. Modem olarak bunu kullanmaktayım. Daha öncesinde fs.com üzerinden GPON aldım. Lakin bunu kurmaya çalıştığımda kendi cihazıma reset atmakta. Yeniden Alcatel ile bir deneme yapmak istiyorum. Fakat bazı öğrendiğim bilgilere göre Superonline şehirden şehre farklı cihazlarda ve doğrulama çözümü olarak ise bölgeden bölgede MAC adresi ploam ya da seri doğrulama şeklinde değişikleri var mış. AliExpress üzerinde baktım. Satıcılar Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Almanya'da po box a da alamıyorum. İşin aslı Türkiye üzerinde satıcısı olan ya da daha önce udm Pro'da bu tür işlemler yapanınız var mı?

Merhaba;
Recep Bey'in son konusuna istinaden gelip burada bir konu açmak istedim. Evimde unifi udm Pro mevcut. Modem olarak bunu kullanmaktayım. Daha öncesinde fs.com üzerinden GPON aldım. Lakin bunu kurmaya çalıştığımda kendi cihazıma reset atmakta. Yeniden Alcatel ile bir deneme yapmak istiyorum. Fakat bazı öğrendiğim bilgilere göre Superonline şehirden şehre farklı cihazlarda ve doğrulama çözümü olarak ise bölgeden bölgede MAC adresi ploam ya da seri doğrulama şeklinde değişikleri var mış. AliExpress üzerinde baktım. Satıcılar Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Almanya'da po box a da alamıyorum. İşin aslı Türkiye üzerinde satıcısı olan ya da daha önce udm Pro'da bu tür işlemler yapanınız var mı?
  • UDM Pro cihazını kullanarak Superonline hizmetini almak için öncelikle modeminizi Superonline ile uyumlu hale getirmeniz gerekiyor.
  • Superonline genellikle MAC adresi ve seri numarası ile doğrulama yapabiliyor. Bu nedenle, kullanacağınız cihazın bu kriterlerle uyumlu olduğuna emin olun.
  • Alcatel cihazınızı tekrar denemek için şu adımları izleyin:
1. Alcatel cihazınızın üzerindeki MAC adresini kaydedin.
2. Superonline müşteri hizmetleriyle iletişime geçin ve kullanacağınız Alcatel cihazının MAC adresini onlara iletin. Bu, doğrulama işlemi için gereklidir.
3. Alcatel cihazınızı Superonline’a bağlıyken çalıştırın ve sağlıklı bir bağlantı sağlanıp sağlanmadığını kontrol edin.
  • Eğer internetin çalışmadığını görüyorsanız, cihazınızın fabrika ayarlarına sıfırlayın ve tekrar kurulum yapmayı deneyin.
  • UDM Pro ile doğrudan Superonline kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, UDM Pro spesifikasyonlarını kontrol edin ve cihazın destek sayfasından internete bağlanıp bağlanamayacağını teyit edin.
  • Türkiye'deki satıcıları kontrol ederken, yerel bilgisayar donanım mağazalarını ve güvenilir online platformları gözden geçirin.
  • Ayrıca, yerel forumlar veya sosyal medya gruplarında Superonline ile UDM Pro kullanmış kişilerin deneyimlerini araştırabilirsiniz.

Eğer daha fazla yardımcı olmamı istiyorsanız, lütfen kullanmak istediğiniz cihazların teknik detaylarını benimle paylaşın.