Sürekli rüya görmenin sebebi ne olabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Art The Clown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 745
  • Etiketler Etiketler
    rüya
Hocam kendi hayat hikayenizi, öz geçmişinizi anlatan bir konu hazırlarsanız harika olur gerçekten hem ben gibi başkalarına da ilham olur. Paylaşmak istemezseniz de sizin tercihiniz tabii ki.

Hocam kendi hayat hikayenizi anlatan bir konu hazırlarsanız harika olur gerçekten hem ben gibi başkalarına da ilham olur. Paylaşmak istemezseniz de sizin tercihiniz tabii ki.
Aslında iyi olur gerçekten. Bir ara böyle bir şey yapacağım kesin.

Aslında iyi olur gerçekten. Bir ara böyle bir şey yapacağım kesin.
Çok mutlu oldum. Aslında sizin gibi biriyle tanışmıştım gerçek hayatta onun da New York'ta gayrimenkul şirketi falan vardı. Tabii gerçek hayatta internet alemindeki kadar rahat olamıyorum çok kısa bir sohbet gerçekleştirmiştik.

Hocam benim bayağı büyük bir network ağım var. Belki arkadaşı tanıyorumdur ancak tam emin değilim. Ama bayağı büyük ağ. Hakikaten büyük.

Hocam benim bayağı büyük bir network ağım var. Belki arkadaşı tanıyorumdur ancak tam emin değilim.
Valla o günden sonra kendisini çok aradım fakat bulamadım maalesef. Adını da hatırlayamıyorum uzun süre geçti. Hakkında bildiklerim 98 yılında New York'a gittiği, gayrimenkul şirketi olduğu ve Ayvalık'ta tüplü dalış yaptığı Kendisiyle de teknede tanışmıştık.

Dediğim gibi belki tanıyorumdur. Ancak tam çıkaramadım. Bu şekilde çok kişi var çünkü. Benim telefon rehberini görseniz "atma ziya" dersiniz. O kadar eminim. Kimlerin numarası yok ki bende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…