Hocam iş adamı değil de Gordon Gekko'nun birazcık altı olabilirim belki. Veya Jordan Belfort. Aslında ABD'de 2009'da işi bırakmasaydım belki olabilirdim. Hatta belki değil kesin olurdum. Veya TR'ye dönünce işleri salmasam, bir taraftan asılsam rahmetli Canayakın Fikret abimizin işlerini devralabilirdim. Açıkçası siz bilmiyorsunuzdur. Yaşınız yetmez. Data Menkul çöktükten sonra İMKB'de işler çok karıştı. Her yerden usulsüzlük fışkırmaya başladı. Mesela Fikret abiyi öldüren İhlas Holding hisseleri. Rahmetli düşüş yüzünden 55'inde öldü. Gerçekten kötü bir durum. Yaşasaydı kendisiyle büyük ihtimal samimi olurduk. Kendisi abim gibi olurdu. Ancak ben hiçbir zaman şöhret ve aşırı zenginlik peşinde koşmadım. Eğer koşsaydım şimdiye en azından banka falan kurup iş dünyasında bayağı ünlü olmuştum. Onun dışında bana özenmeniz güzel. Garip garip dizi karakterlerine özeneceğinize bana özenin. Bu konuda takdir ettim sizi.
Hocam kendi hayat hikayenizi, öz geçmişinizi anlatan bir konu hazırlarsanız harika olur gerçekten hem ben gibi başkalarına da ilham olur. Paylaşmak istemezseniz de sizin tercihiniz tabii ki.

Aslında iyi olur gerçekten. Bir ara böyle bir şey yapacağım kesin.
Çok mutlu oldum. Aslında sizin gibi biriyle tanışmıştım gerçek hayatta onun da New York'ta gayrimenkul şirketi falan vardı. Tabii gerçek hayatta internet alemindeki kadar rahat olamıyorum çok kısa bir sohbet gerçekleştirmiştik.

Çok mutlu oldum. Aslında sizin gibi biriyle tanışmıştım gerçek hayatta onun da New York'ta gayrimenkul şirketi falan vardı. Tabii gerçek hayatta internet alemindeki kadar rahat olamıyorum çok kısa bir sohbet gerçekleştirmiştik.
Hocam benim bayağı büyük bir network ağım var. Belki arkadaşı tanıyorumdur ancak tam emin değilim. Ama bayağı büyük ağ. Hakikaten büyük.

Hocam benim bayağı büyük bir network ağım var. Belki arkadaşı tanıyorumdur ancak tam emin değilim.
Valla o günden sonra kendisini çok aradım fakat bulamadım maalesef. Adını da hatırlayamıyorum uzun süre geçti. Hakkında bildiklerim 98 yılında New York'a gittiği, gayrimenkul şirketi olduğu ve Ayvalık'ta tüplü dalış yaptığı :) Kendisiyle de teknede tanışmıştık.

Valla o günden sonra kendisini çok aradım fakat bulamadım maalesef. Adını da hatırlayamıyorum uzun süre geçti. Hakkında bildiklerim 98 yılında New York'a gittiği, gayrimenkul şirketi olduğu ve Ayvalık'ta tüplü dalış yaptığı :) Kendisiyle de teknede tanışmıştık.
Dediğim gibi belki tanıyorumdur. Ancak tam çıkaramadım. Bu şekilde çok kişi var çünkü. Benim telefon rehberini görseniz "atma ziya" dersiniz. O kadar eminim. Kimlerin numarası yok ki bende?