- Makaleler
- 20
Aynen öyle, bunlar da gelip geçici. 1 hafta veriyorum sadece. 128 sayısını da unuttuk keza. : )
Aynen öyle, bunlar da gelip geçici. 1 hafta veriyorum sadece. 128 sayısını da unuttuk keza. : )
Artı 91 Diyanet, iade edilmeyen Audi diyor ve susuyorum.Aynen öyle, bunlar da gelip geçici. 1 hafta veriyorum sadece. 128 sayısını da unuttuk keza. : )
Sizin düşünceniz nedir? Adamlar bize saldırsın, yine de topraklarını koruyalım mı?
Dostum, Suriye ve Irak diye bir devlet yok. Orada bizim askerimiz durmak zorunda. Çünkü, bana ‘Sanki çok korunuyor sınırlarımız’ diyeceksin ama gerçekten sınırlarımız PKK’lılara karşı korunuyor. Suriyede de askerlerimiz PKK ve IŞİD için duruyor. Erdoğan ne kadar Arap sevicisi olsa da oraya girmekle zor ve doğru bir karar aldı. Çünkü doğuda gücünü arttırmasını engelledi Türk askeri. Keşke bu işler şehit vermeden yapılsa çünkü askerlerimiz böyle çatışmalarda deneyim kazanıyor. Yıllardır savaşmayan ülkelere karşı bir avantajımız olacaktır ilerde. Bunun sonucunu muhtemelen görürüz, inşallah görmeyiz ama durum onu gösteriyor.Sizin düşünceniz nedir? Adamlar bize saldırsın, yine de topraklarını koruyalım mı?
Başına çuval geçirilen askerlerimizle aynı kaderi paylaşırlar hiçbir şey değişmez.Mülteciler en büyük sorun diyorduk, "başka argümanları yok." diyorlardı. Şimdi soruyorum size; Suriye'de askerimizi şehit ederlerse olaylar ne neticede büyür?