Her konuda, her haltın altında "Size ne kardeşim?" yazmayı biliyorsunuz. Bu konu için de geçerli. Size ne kardeşim? İsterse Yunanca isterse Arapça şeklinde yapar konuşmasını. Ayrıca bu kardeşimiz, mezuniyet konuşmasını Gazze'ye adamış, o yüzden Arapça konuşuyor. Daha sonrasında Türkçe ile devam ediyor ve konuşmayı bitiriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Almanya'da herhangi bir törende önünde kalabalık varken Türkçe naralar atan sığırdır, orada yaşadığı halde inatla Türkçe konuşup oranın dilini öğrenmemek için inat eden de sığırdır. Bu haberdekiler de sığırdır. Zavallı sığırı 3 defa andık bunlar yüzünden.
Whataboutism yapmanın mantığı yok. Şov için çıkmış saçma sapan konuşmuş işte. Arapça'yı kutsal, seccadeyi Kabe zannedenlerin bayılacağı türden şov hareketi. Gazze'yi anman gereken yer orası değil.
Whataboutism yapmanın mantığı yok. Şov için çıkmış saçma sapan konuşmuş işte. Arapça'yı kutsal, seccadeyi Kabe zannedenlerin bayılacağı türden şov hareketi. Gazze'yi anman gereken yer orası değil.
Hadi ülkene *r#p. Mezun oldun artık.
Sen Türkiye'de eğitim gördüysen Türkçe konuşmak zorundasın. İnsanlar senin kötü dilini duymak zorunda değil.
Bir de bunlara alkışlayan var ya. Ülkenin bağımsızlığı tehlikede lan. Siz hala araptaparlık yapıyorsunuz.
Neyse rahatlamak istiyorum ama şunu söyleyecem.
İçtim şarabı, s***** arabı.
Bir de bunlara alkışlayan var ya. Ülkenin bağımsızlığı tehlikede lan. Siz hala araptaparlık yapıyorsunuz.
Neyse rahatlamak istiyorum ama şunu söyleyecem.
İçtim şarabı, s***** arabı.
Forumda savunanlar olmuş, bu işler 10-20 yılda olacak değil, çok yavaşca alıştırıyorlar. 20-30 yıl sonra a#***pca öğrenmek zorunda kalınca göreceğiz bu alkışlayanları ve forumda "adam istediği dilde konuşur" diye savunanları.
Ayıdan post, a-tan dost olmaz.
Ayıdan post, a-tan dost olmaz.
Herolog
Başarılı
Planları sorunsuz işlemeye devam ediyor.
Artık suriyeli arapların tavşan gibi doğurması ve doğurduklarının vatandaş olması ve kimliğinde suriyeli olduğuna dair bir ibare olmaması ve Türkiye 'de doğup büyüme sayesinde ana dili gibi Türkçe konuşması ile artık ben suriyeliyle evlenmem diyenler bilen bilmeden bunlarla evlenecek ve haliyle soy karışıklığı yani birnevi Türk soykırımı denilebilir bu plana.
Artık suriyeli arapların tavşan gibi doğurması ve doğurduklarının vatandaş olması ve kimliğinde suriyeli olduğuna dair bir ibare olmaması ve Türkiye 'de doğup büyüme sayesinde ana dili gibi Türkçe konuşması ile artık ben suriyeliyle evlenmem diyenler bilen bilmeden bunlarla evlenecek ve haliyle soy karışıklığı yani birnevi Türk soykırımı denilebilir bu plana.
Reis işini bilir !Planları sorunsuz işlemeye devam ediyor.
Herolog
Başarılı
gayet tabiii
arabanın gözü ne tatlı geliyor bu namlusuzlara
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Bu durumu başka hiç bir ülkede göremezsin, kendi ülkesinde mezun olsaydı kendi diline bu kadar bağlıysa savaştan kaçmak yerine.
İngilizce evrensel bir dildir, biliyorsan konuş diyeceğimde senin başka dil bildiğini sanmıyorum.İngilizce veya başka bir dilde konuşma yapsa burada konusu bile açılmayacak
Okul cami değil duasını camide okusun.Dua okuyor. Alkışlayanlar da dua okuduğunu anladığından alkışlamıştır. Ayrıca arapça da konuşabilir mezuniyet töreninde adam istediğini istediği şekilde söyleyebilir. Araplaştırılıyoruz ne alaka ne anlatıyosunuz ya.
Ben de Kanadalı değilim ama Kanada’da eğitim gördüğüm için İngilizce konuşmak zorundayım hatta ve hatta Fransızca öğrenmek zorundayım. Arap yalamak için girmediğiniz şekil kalmadı.Tamam Türk milletinin dili Türkçe zaten. Sorun şu ki o adam Türk milletinden değil.