Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Siz direkt başlık yazıyorsunuz, metni boş bırakıyorsunuz. İlk önce bir yazı yazın. Daha sonra yazdığınız mesajı mouse ile seçin ve videodaki işlemi uygulayın.
Adım 1: Konuya bir mesaj yazın.
Adım 2: Yazdığınız mesajı mouse ile basılı tutarak sürprizbozana almak istediğiniz kısma kadar seçin.
Adım 3: Üç noktadan ''Sürprizbozan''a tıklayın ve başlık girin.
Adım 2: Yazdığınız mesajı mouse ile basılı tutarak sürprizbozana almak istediğiniz kısma kadar seçin.
asdasd
Çalışıyor işte?
İlk önce bir yazı yaz, daha sonra mouse ile yazdığın yazıyı seç. Ardından üç noktadan ''Sürprizbozan''a bas.
selorr
Becerikli
Asdasd
Çalışıyor işte?
İlk önce bir yazı yaz, daha sonra mouse ile seçtiğin yazıyı seç. Ardından üç noktadan "Sürprizbozan"a bas.
Eki Görüntüle 108945
Yok hocam öyle yapıyorum olmuyor bende. Hani kod filan var ama cevapla deyince olmuyor.
Video paylaşabilir misin?
selorr
Becerikli
Bekleyin hocam.
Siz direkt başlık yazıyorsunuz, metni boş bırakıyorsunuz. İlk önce bir yazı yazın. Daha sonra yazdığınız mesajı mouse ile seçin ve videodaki işlemi uygulayın.
selorr
Becerikli
test123
Oldu hocam
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-