Detaylar
Kim cevapladı?Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Bütçeyi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Ona göre önereceğim.
Alifer
Uzman
Maksimum 15k diye yazmamın sebebi biraz da görüp karşılaştırmak da istemem, istediğinizi yazın lütfen.Bütçeyi doğru yazdığınızdan emin misiniz? Ona göre önereceğim.
Örneğin
Steel Series Arctis Nova Pro'nun mikrofonundan çok şikayet ediliyor.
Logitech G Pro X 2'nin surround'u yok denecek kadar kötü bir de profesyonel diye lanse ediliyor.
Son düzenleme:
Shriena
Yetkin
The 7 Best Wireless Gaming Headsets of 2025
The best wireless gaming headset we've tested is the Audeze Maxwell Wireless. These feature-packed headphones create a powerful bass and immersive gaming experience.
Eğer bu kadar bütçeye çıkabileceksen bir 3000 TL daha yükseltip Audeze Maxwell Wireless almalısın. Karşılaştırma konusunda da bu siteden oldukça yararlanabilirsin. Her detayını inceliyorlar. Benim fikrimi soracak olursan. Zamanında bende kablosuz kulaklık arıyordum. Bu bütçelere çıkmak oldukça gereksiz özellikle Türkiye'de çoğu ürünün teknik servisine ulaşmak çok zor.
Alifer
Uzman
Audeze Maxwell'i duymuştum hocam ama 15'in de üstüne çıkmak istemiyorum, dediğiniz gibi daha mâkul fiyatlı önerileriniz varsa onlara da açığım.
Eski sevgili gibi aklımda kalan 6 7 senelik G633'üm her karşılaştırdığım kulaklığa tek atıyor gönlümde. Her şeye burun kıvırıyorum bizimkiyle karşılaştırınca :') Mikrofonu bozuk olmasa kullanırım yeminle.
@Shriena
Eski sevgili gibi aklımda kalan 6 7 senelik G633'üm her karşılaştırdığım kulaklığa tek atıyor gönlümde. Her şeye burun kıvırıyorum bizimkiyle karşılaştırınca :') Mikrofonu bozuk olmasa kullanırım yeminle.
@Shriena