- Makaleler
- 4
Bilgisayarın varsa zibille emülatörle oynayamayacağın oyun neredeyse yok.
Orijinalin yerini tutar mı? Hayır.Bilgisayarın varsa zibille emülatörle oynayamayacağın oyun neredeyse yok.
Tutar. Rahat bir kontrolcü tutmak mı yoksa kalas DS'i tutmak mı? 1080p, 4K ve 60 FPS. FSR sharpness eklersin, hatta ali-cengiz oyunlarıyla FG bile eklersin.
Kanka DS oyunlarının alt ekranı dokunmatik olduğu için dokunmatik gerektiren oyunları zor oynarsın.
O'nu da oynayamıyorsun ki zaten. Rezistif ekran ancak stylus'la düzgün kullanılıyor. Herhande "aynı" zorlukta olurdu. UI büyük olduğu için sorun olmuyordur herhalde.Kanka DS oyunlarının alt ekranı dokunmatik olduğu için dokunmatik gerektiren oyunları zor oynarsın.
Hocam ben DS kullanırken stylus kullanmama çok gerek kalmıyor. Parmağımla basıyorum genelde.Rezistif ekran ancak stylus'la düzgün kullanılıyor.
Butonlar büyük-büyüktür zaten. Gene de ben bilgisayardan yana tercihimi yapardım. Yuzu'yu kaldırılmadan önce kullanmıştım mesela. RPCS3 ile takıldığım oluyordu.Hocam ben DS kullanırken stylus kullanmama çok gerek kalmıyor. Parmağımla basıyorum genelde.