Tab A9+ dokunma problemi güncellemeyle giderilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Breton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    samsung
Ben dün satın aldım yani böyle bir şey olması çok saçma ozaman.

Ekran testi yaptım bir sorun yok 10 parmağımı gördü ve şu ekran testini yaptım sorunsuz umarım böyle bir sorun yoktur.

Zaten tek oyunlarda oluyor onun harici bir şey yok ama bende yarın bir arayım.

Son düzenleme:

Merhaba hocam rahatsız ettim One UI 6.0 Android 14 güncellemesi geldi haberiniz olsun aldığım bilgiye göre düzeltmemişler sorunu bende daha güncellemedim şimdi güncelleyeceğim.

Merhaba hocam rahatsız ettim One UI 6.0 Android 14 güncellemesi geldi haberiniz olsun aldığım bilgiye göre düzeltmemişler sorunu bende daha güncellemedim şimdi güncelleyeceğim.
bakayım hemen teşekkürler cansınız can. )

baya şey gelmiş sanırım özellikle kontrol menüsü çarptı gözüme.

Bende sorun çözülmedi ya hala aynı kulaklık ile takınca düzgün oyun oynuyorum sizde nasıl acaba düzeldimi?

Son düzenleme:
Bakayım hemen teşekkürler cansınız can. )

Bayağı şey gelmiş sanırım özellikle kontrol menüsü çarptı gözüme.

Evet benim de ilk gözüme o çarptı.

Bende sorun çözülmedi ya hala aynı kulaklık ile takınca düzgün oyun oynuyorum sizde nasıl acaba düzeldi mi?

Bende de düzelmedi hocam düzelir diye bekliyordum.

Sanırım hata iyileştirmeleri yapmamışlar bu güncellemeyle ayarlardan güncelleme ayrıntılarına bakmıştım hata iyileştirmeleri felan göremedim. Yinede bilemiyorum

Son düzenleme:
Neyse en azından güzel şeyler gelmiş gibi.

Sürekli oyun oynasaydım iade edicektimde film izliyorum onun dışı normal artık önümüzdeki güncellemelerde düzelir umarım ya.

Sürekli oyun oynasaydım iade edecektimde film izliyorum onun dışı normal artık önümüzdeki güncellemelerde düzelir umarım ya.

Umarım,cidden kötü olur iade edeyim dedim ama bir güncelleme bekleyeyim düzeltirler dedim ama düzeltmediler çoğu kişide iade işleminde olumsuz yanıt almışlar.

Ben Samsung'un kendi sitesinden almıştım 1 Marta kadar beninkide iade hakkında bir düşüneceğim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…