Oldukca fazla kisi yasamaya basladiysa yuksek ihtimal yazilimsal bir sorundur ancak dikkat etmekte fayda var. Ghost touch cok can sikar ve genelde kullandikca ilerleyen ciddi bir problem oluyor, cozumu da genelde ekrani tamamen degistirmek oluyor zira sadece digitizer degistirmek ile cogu kisi ugrasmaz. Bu yuzden yazilimsal cozum bulamazsaniz, iade, degisim veya garanti gibi haklarinizi derhal kullanin.
Merhaba hocam rahatsız ettim One UI 6.0 Android 14 güncellemesi geldi haberiniz olsun aldığım bilgiye göre düzeltmemişler sorunu bende daha güncellemedim şimdi güncelleyeceğim.
Merhaba hocam rahatsız ettim One UI 6.0 Android 14 güncellemesi geldi haberiniz olsun aldığım bilgiye göre düzeltmemişler sorunu bende daha güncellemedim şimdi güncelleyeceğim.
Umarım,cidden kötü olur iade edeyim dedim ama bir güncelleme bekleyeyim düzeltirler dedim ama düzeltmediler çoğu kişide iade işleminde olumsuz yanıt almışlar.
Umarım,cidden kötü olur iade edeyim dedim ama bir güncelleme bekleyeyim düzeltirler dedim ama düzeltmediler çoğu kişide iade işleminde olumsuz yanıt almışlar.