Oldukca fazla kisi yasamaya basladiysa yuksek ihtimal yazilimsal bir sorundur ancak dikkat etmekte fayda var. Ghost touch cok can sikar ve genelde kullandikca ilerleyen ciddi bir problem oluyor, cozumu da genelde ekrani tamamen degistirmek oluyor zira sadece digitizer degistirmek ile cogu kisi ugrasmaz. Bu yuzden yazilimsal cozum bulamazsaniz, iade, degisim veya garanti gibi haklarinizi derhal kullanin.
Ben dün satın aldım yani böyle bir şey olması çok saçma ozaman.

Ekran testi yaptım bir sorun yok 10 parmağımı gördü ve şu ekran testini yaptım sorunsuz umarım böyle bir sorun yoktur.
1708287409145.webp

Zaten tek oyunlarda oluyor onun harici bir şey yok ama bende yarın bir arayım.

Son düzenleme:
Ben dün satın aldım yani böyle bir şey olması çok saçma o zaman.

Ekran testi yaptım bir sorun yok 10 parmağımı gördü ve şu ekran testini yaptım sorunsuz umarım böyle bir sorun yoktur. Eki Görüntüle 20220

Zaten tek oyunlarda oluyor onun harici bir şey yok ama bende yarın bir arayım.

Merhaba hocam rahatsız ettim One UI 6.0 Android 14 güncellemesi geldi haberiniz olsun aldığım bilgiye göre düzeltmemişler sorunu bende daha güncellemedim şimdi güncelleyeceğim.

Merhaba hocam rahatsız ettim One UI 6.0 Android 14 güncellemesi geldi haberiniz olsun aldığım bilgiye göre düzeltmemişler sorunu bende daha güncellemedim şimdi güncelleyeceğim.
bakayım hemen teşekkürler cansınız can. :))

baya şey gelmiş sanırım özellikle kontrol menüsü çarptı gözüme.

Bende sorun çözülmedi ya hala aynı kulaklık ile takınca düzgün oyun oynuyorum sizde nasıl acaba düzeldimi?

Son düzenleme:
Bakayım hemen teşekkürler cansınız can. :))

Bayağı şey gelmiş sanırım özellikle kontrol menüsü çarptı gözüme.

Evet benim de ilk gözüme o çarptı.

Bende sorun çözülmedi ya hala aynı kulaklık ile takınca düzgün oyun oynuyorum sizde nasıl acaba düzeldi mi?

Bende de düzelmedi hocam düzelir diye bekliyordum.

Sanırım hata iyileştirmeleri yapmamışlar bu güncellemeyle ayarlardan güncelleme ayrıntılarına bakmıştım hata iyileştirmeleri felan göremedim. Yinede bilemiyorum

Son düzenleme:

Sanırım hata iyileştirmeleri yapmamışlar bu güncellemeyle ayarlardan güncelleme ayrıntılarına bakmıştım hata iyileştirmeleri felan göremedim. Yinede bilemiyorum
Neyse en azından güzel şeyler gelmiş gibi.

Sürekli oyun oynasaydım iade edicektimde film izliyorum onun dışı normal artık önümüzdeki güncellemelerde düzelir umarım ya.

Ben Samsung'un kendi sitesinden almıştım 1 Marta kadar beninkide iade hakkında bir düşüneceğim açıkçası.