Hocalarım merhaba tekrardan. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Her iki yazılımı da denedim. UN1ca 6.1.1'de Wi-Fi çalışmadı, LineageOS'de de. Ayrıyeten UN1ca 7'de de cihaz ne yazık ki hiç hızlanmadı. Farklı bir tavsiyeniz olur mu? Sürüm düşürsem de işime yarar ama onda da download ederken hata alıyorum.

Guncel Binary'ler Snapdragon 778g olan Samsung'larda Custom ROM'larda Wi-Fi sorunu yaratiyor.
Binary surumu ne yazikki dusurulmuyor.

Guncel Binary'ler Snapdragon 778g olan Samsung'larda Custom ROM'larda Wi-Fi sorunu yaratiyor.
Binary surumu ne yazikki dusurulmuyor.
Peki ne yapmamı önerirsiniz cihazı hızlandırmak adına hocam? Tek isteğim PDF ve YouTube'u aynı anda çalıştırırken donmasın. Oyunlarla felan aram yok.

Çok teşekkür ederim önerileriniz için hocam, sağlıcakla kalın. :)

Durum güncellemesi yapayım UN1CA'da Wi-Fi çalışmıyor. Dolayısıyla bir üst sürüm olan ExtremeROM deneyeceğim.

Hocalarım merhabalar tekrardan. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Her iki yazılımı da denedim. UN1CA 6.1.1'de Wi-Fi çalışmadı, LineageOS'de de. Ayriyetten UN1CA 7'de de cihaz ne yazık ki hiç hızlanmadı. Farklı bir tavsiyeniz olur mu? Sürüm düşürsem de işime yarar ama onda da Download ederken hata alıyorum.
Merhabalar hocam, Wi-Fi çalışmayan bazı cihazlarda stock ROM'un boot dosyasını flash'layınca çalışabiliyor. Redmi 9C'de o şekilde Wi-Fi çalıştırılıyordu. Stock ROM dosyanız ve yedeğiniz varsa deneyebilirsiniz :) Tabiki cihaz Samsung olduğundan büyük ihtimal işe yaramaz ancak kaybedecek dosyanız yoksa ve stock ROM dosyanız bulunuyorsa deneyebilirsiniz.

Merhaba hocam, Wi-Fi çalışmayan bazı cihazlarda stock ROM'un boot dosyasını flash'layınca çalışabiliyor. Redmi 9C'de o şekilde Wi-Fi çalıştırılıyordu. Stock ROM dosyanız ve yedeğiniz varsa deneyebilirsiniz.

Sorun zaten stock Kernel'den kaynaklı. Samsung'un One UI dayatmaları var uzun zamandır.

Merhabalar hocam, Wi-Fi çalışmayan bazı cihazlarda stock ROM'un boot dosyasını flash'layınca çalışabiliyor. Redmi 9C'de o şekilde Wi-Fi çalıştırılıyordu. Stock ROM dosyanız ve yedeğiniz varsa deneyebilirsiniz :) Tabiki cihaz Samsung olduğundan büyük ihtimal işe yaramaz ancak kaybedecek dosyanız yoksa ve stock ROM dosyanız bulunuyorsa deneyebilirsiniz.
Sorun zaten stock Kernel'den kaynaklı. Samsung'un One UI dayatmaları var uzun zamandır.
Bu yöntem işe yarar mı hocalarım? Yani yazılım attıktan sonra BL dosyasını mi tekrar download etmem gerekiyor?
Şu debloater script'ini deneyebilirsiniz. Ben S8'imde kullanıyorum ve hem performansı, hem de bataryayı iyileştiriyor. https://github.com/invinciblevenom/debloat_samsung_android
Debloattan sonra factory reset tekrar eski haline getirir mi peki?

Kusura bakmayın hocam sizleri de uğraştırdım biraz ama bu kernel sürümden bahsetmiştiniz. Yani Snapdragon 778g işlemcide Wi-Fi sorununa hiçbir çözüm mü yok?

Aynı seriden cihaz kullanıyorum (A52s 5G) cihazı kamera sorunundan dolayı güncellemek istiyorum ama binary 8 ve üstünde Wi-Fi çalışmadığı için güncellemiyorum.
Kernel geliştiricileri el atsa çözülecek bir sorun aslında.