Tablet vs grafik tablet

techuser

Uzman
Çizim için değil, ders amaçlı kullanacağım. Bilgisayarla kullanacağım bir grafik tablet mi yoksa tablet mi? Bir tablet ücretini karşılayabilmek için uzun bir süre beklemem gerekecek. Her iki cihazı da deneyimleyen arkadaşlar ne önerirler? Grafik tablet ihtiyacımı giderir mi?

Masada çizim, ders vs yaparken stant yoksa boyun ağrısından kıvranırsınız, monitör vs varsa da ekranlı tablete gerek yok.

Mart'ın ortasında gelecek hem 16k basınca sahip hem de daha ucuz beklerseniz buna da bakabilirsiniz.

stand derken tablet için mi verdiniz örneği? monitörüm var. daha çok bilgisayar kullanıyorum. bu yüzden grafik tablet alma düşüncem vardı.

Deco 640'ı baktım. Biraz heves ettim açıkçası. grafik tablet alacaksam o kadar beklemek istemem. önümde de yakın tarihli iki sınav var.

Stant derken tablet için mi verdiniz örneği? Monitörüm var. Daha çok bilgisayar kullanıyorum. Bu yüzden grafik tablet alma düşüncem vardı.

Evet, ekransız tableti fare gibi kullandığınız için pek problem yaratmaz ama ekranlıysa stant şart.

Ekransızda korkunuz olmasın bu arada zamanla alışıyorsunuz.

Beğendiğinizi alın geçin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…