Çizim için değil, ders amaçlı kullanacağım. Bilgisayarla kullanacağım bir grafik tablet mi yoksa tablet mi? Bir tablet ücretini karşılayabilmek için uzun bir süre beklemem gerekecek. Her iki cihazı da deneyimleyen arkadaşlar ne önerirler? Grafik tablet ihtiyacımı giderir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Çizim yapmayacaksan ekransız, kalemli bir tablet yeterli olacaktır. Ben de ders için kullanıyorum 1 yıldır. Harcadığım en iyi para falan olabilir.
tam olarak bu modeli takip ediyorum. güncel fiyatı yüksek mi sence? fiyat geçmişine bakınca 1800 ₺ bandına düşer gibi hissettim.Çizim yapmayacaksan ekransız, kalemli bir tablet yeterli olacaktır. Ben de ders için kullanıyorum 1 yıldır. Harcadığım en iyi para falan olabilir.
Tam olarak bu modeli takip ediyorum. Güncel fiyatı yüksek mi sence? Fiyat geçmişine bakınca 1800 ₺ bandına düşer gibi hissettim.
400 TL için beklediğinize değmez. Alın.
Ülkemizde her şeyin fiyatı her gün artıyor. İndirim beklerken bindirim yaparlar.
Masada çizim, ders vs yaparken stant yoksa boyun ağrısından kıvranırsınız, monitör vs varsa da ekranlı tablete gerek yok.
Mart'ın ortasında gelecek hem 16k basınca sahip hem de daha ucuz beklerseniz buna da bakabilirsiniz.
Mart'ın ortasında gelecek hem 16k basınca sahip hem de daha ucuz beklerseniz buna da bakabilirsiniz.
Deco 640 drawing tablet | XP-Pen official Store
16K levels of pressure sensitivity</br> 8 soft shortcut keys and 60° Tilt Support</br> Compact size for playing OSU!
store.xppen.com.tr
stand derken tablet için mi verdiniz örneği? monitörüm var. daha çok bilgisayar kullanıyorum. bu yüzden grafik tablet alma düşüncem vardı.Masada çizim, ders vs yaparken stant yoksa boyun ağrısından kıvranırsınız, monitör vs varsa da ekranlı tablete gerek yok.
Deco 640 drawing tablet | XP-Pen official Store
16K levels of pressure sensitivity</br> 8 soft shortcut keys and 60° Tilt Support</br> Compact size for playing OSU!store.xppen.com.tr
Deco 640'ı baktım. Biraz heves ettim açıkçası. grafik tablet alacaksam o kadar beklemek istemem. önümde de yakın tarihli iki sınav var.
Stant derken tablet için mi verdiniz örneği? Monitörüm var. Daha çok bilgisayar kullanıyorum. Bu yüzden grafik tablet alma düşüncem vardı.
Evet, ekransız tableti fare gibi kullandığınız için pek problem yaratmaz ama ekranlıysa stant şart.
Ekransızda korkunuz olmasın bu arada zamanla alışıyorsunuz.
Beğendiğinizi alın geçin o zaman.
Ne sipariş verdiniz hocam bende düşünüyorumBeklemek istemediğim için sipariş verdim arkadaşlar. Teşekkür ettim vakit ayırdığınız için.