Hiç tablet kullanmadım. Şu anda akıllı telefonum bir de bilgisayarım var. Üniversite son sınıftayım. Bu devletin başlattığı vergisiz elektronik ürün alma hakkımı daha kullanmadım ve bunu neyde kullansam diye düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla bu vergi indiriminden sadece bir daha yararlanabiliyorsun ve indirim oranı telefonlarda en yüksekte %44 civarı ama hala kararsızım.
Etrafım da çok görüyorum tabletle çalışanları ve inanın hiç anlamıyorum tabletlerden herhangi bir bilgim de yok. Son sınıf olduğum için KPSS'ye çalışacağım benim bölümümün bir başka sınavı daha var ona da çalışacağım. Özet olarak tablet almam benim için faydalı olur mu, neler yapabilirim tablet sayesinde? Kullananların görüşlerini ve nasıl kullandıklarını öğrenmek isterim. Saygılarımla
Verimli çalışmak için dedenizin 144P laptop'u bile yeterli olabilir, tek gereken irade. Tablet kullanıcıları genelde iradesine yenik düşüp film, dizi izliyorlar veya oyun oynuyorlar işin sonunda tabletinden. En azından görüp deneyimlediğim kadarıyla böyle. Eğer kendinizde o azimi görüyorsanız alabilirsiniz. Ayrıca dokunmatik ThinkPad'ler de işinizi görebilir.
Verimli çalışmak için dedenizin 144p laptopu bile yeterli olabilir, tek gereken irade. Tablet kullanıcıları genelde iradesine yenik düşüp film, dizi izliyorlar veya oyun oynuyorlar işin sonunda tabletinden. En azından görüp deneyimlediğim kadarıyla böyle. Eğer kendinizde o azimi görüyorsanız alabilirsiniz. Ayrıca dokunmatik Thinkpad'ler de işinizi görebilir.
Doğru değil aslında. Benim tüm notlarım, kitaplarım bulut üstünde senkronize ve yanında kilolarca kitap taşıyacağıma 600grlik iPad taşıyorum. Üstüne yüzlerce kalem silgi, fosforlu kalabalığından kurtarıyor. İradesine yenik füşme falan olayı tablete özel değil. Yapacak olan kitaba bakarken telefondan Reels kaydırır yine yapar. Bu sebeple kişide bitiyor bence şu an özellikle IPad'ler ders çalışmak için birebir.
Sözel derslerde çok iyi iş yapar. Zaten KPSS'de bildiğim kadar sayısal bir matematik var. Matematiği kitaptan çözüp diğerlerini tabletten halledebilirsiniz.
Doğru değil aslında. Benim tüm notlarım, kitaplarım bulut üstünde senkronize ve yanında kilolarca kitap taşıyacağıma 600grlik iPad taşıyorum. Üstüne yüzlerce kalem silgi, fosforlu kalabalığından kurtarıyor. İradesine yenik füşme falan olayı tablete özel değil. Yapacak olan kitaba bakarken telefondan Reels kaydırır yine yapar. Bu sebeple kişide bitiyor bence şu an özellikle IPad'ler ders çalışmak için birebir.
Sözel derslerde çok iyi iş yapar. Zaten KPSS'de bildiğim kadar sayısal bir matematik var. Matematiği kitaptan çözüp diğerlerini tabletten halledebilirsiniz.
IPad'den başka bir öneriniz var mı? Bu PDF işi nasıl oluyor tam olarak? Mesela şu an soru bankaları vesaire satılıyor kitap olarak, onların PDF halleri de mi satılıyor online olarak?
IPad'den başka bir öneriniz var mı? Bu PDF işi nasıl oluyor tam olarak? Mesela şu an soru bankaları vesaire satılıyor kitap olarak, onların PDF halleri de mi satılıyor online olarak?
Yok hayır ya, kitap taşımak; tablete göre verimlilik olmaz. Tam tersine sağlık problemleri çıkartabilir sırtınız için. Tablet alabilirsiniz ancak iradenize yenik düşmemeniz gerek, bahsettiğim şey o