Makaleler
23
Bugun disarida gezerken kondisyonu iyi bir Radiant Red PSP buldum. Fiyati 5.500 TL. Benim tamir gormus, kasasinin boyasi atmis ve cizikli Switch Lite'im icin 3.500 TL teklif verdi adam. Zaten ben 4.500'e almistim. Yaninda sarj aleti yok bu arada Switch Lite'in. Yani 2.000 TL'ye 3000 serisi Radiant Red bir PSP alabiliyorum takasla. Switch cipsiz bu arada. Ne dersiniz? Sizce takasa girmeli miyim? Elimde cipli bir Switch Lite da var ayrica. Istedigim zaman Nintendo oyunlarini oynayabilirim yani. Dusunceleriniz benim icin cok degerli. Yardimci olacak herkese cok tesekkur ederim.

@ErlikÇağlar

Kırmızı güzelmiş, alasım geldi. Alınır aslında, zaten elinde başka Switch var mış. Versin gitsin, zaten PSP'nin tadını çıkarmak istiyordun, kırmızı güzel ve tam koleksiyonluk. Ufak bir pazarlık yapın derim.

Aynısı bende vardı zamanında ama 3000 modeli direkt Japonya'dan gelmeydi sattım çocukken.. Sarı sitede senin ürünün fiyatına bak. PSP'de kutu falan yoksa renklerin pek bir önemi yok. Üstüne de 2000 lira istiyor. Fazla geldi bana.

Para kolay kazanılmıyor.

Aynısı bende vardı zamanında ama 3000 modeli direkt Japonya'dan gelmeydi sattım çocukken.. Sarı sitede senin ürünün fiyatına bak. PSP'de kutu falan yoksa renklerin pek bir önemi yok. Üstüne de 2000 lira istiyor. Fazla geldi bana.

Para kolay kazanılmıyor.
7.500'e buldum Sahibinden'de en ucuz.

Kırmızı güzelmiş, alasım geldi. Alınır aslında, zaten elinde başka Switch var mış. Versin gitsin, zaten PSP'nin tadını çıkarmak istiyordun, kırmızı güzel ve tam koleksiyonluk. Ufak bir pazarlık yapın derim.
Tesekkur ederim. Biraz daha ugrasacagim fiyatta.

Renk ≠ Ozel versiyon/Koleksiyonluk/Nadir

Sirf kirmizi diye etmez o kadar. Maksimum 3.000/3.500 (tas catlasin) verilebilir.

Alma, inan ki degmez.
3.000 TL'ye Street'den otesini bulamadim. O da siyah renk. Inci beyazi bile degil.